- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Çok özellikli olsa zaten değişmez... Ben olsam değişmem....Dayının özellikleri neler? Ona göre belki değişiriz...![]()
:queen:
Çok özellikli olsa zaten değişmez... Ben olsam değişmem....Dayının özellikleri neler? Ona göre belki değişiriz...![]()
bende burdan mezun olmuştum :cat:en sağlıklı biligiyi size gelişim sürücü kursundan ibrahim alan verecektir
bir arayıp bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim
http://www.gelisimsurucu.com/
a2+b herşey dahil yani hepsi dahil 1.400 Antalya'dayım
Dayının özellikleri neler? Ona göre belki değişiriz...![]()
sen bana yakın olsan ben sana 250 b ye1-2 hafta önce bulunduğum semtteki bütün sürücü kurslarını gezmiş,aralarından fiyat ve kalite olarak en uygun bulduğum kurumla B+A2 ehliyet için 1,500 tl'ye anlaşmıştım.
Eylül ayının kontenjanı dolduğu için ekim ayına kayıt yaptırmayı planlıyordum.Fakat arkadaşlarımın ve açtığım konuya yorum yapanların '1500 tl çok en fazla 1200tl' demesi üzerine
huylanıp kursla 2.görüşmeye gitmiştim.Bana bir sürü masraftan bahsetti,inanın yarısını anlamadım bile. :jocolor: Şimdi 2 gün önce aynı kursa bir tanıdığımla gittim.Kursun sahibiyle yakın arkadaş olduğu için adam bir anda boyut atladı resmen.Benden 1,500 tl isteyen adam bu sefer her şeyi 1000'e kaparız işimiz bu' gibi cümleler kullanmaya başladı. :sunny: İnanın hayret ettim.Kursa kayıt yaptırmaktan da vazgeçtim. :farao: Babamın arkadaşının tanıdığı bir başka kursa gideceğim,orası da 1000 tl istiyormuş,eğiti
m verebilecekleri motosikletleri de varmış.Yani bir şeyleri kolay yoldan halletmek için illa araya tanıdık mı sokmak gerekiyor? Bu işler böyle yürümemeli.. :jocolor: :farao:
balıkesir edremita2+b herşey dahil yani hepsi dahil 1.400 Antalya'dayım
balıkesir edremit
a2 b herşey dahil 1000 tl
a2 e herşey dahil 1100 tl
a+b o kadar olurmu yaw... 400 lir b olsa a+2 de 200 olsa 600 lira olmalı... vay be ben 2003 de almıştım a2 yi sanırım 75 lira kurs ücretiydii...
güaydın Kiraz
burası Türkiye
neyin standardı var ki bu işin olsun
adamın olmadıktan sonra artık iş görmek ve makul hizmet almak zor
sanayii stesine gidiyorsun falancanın selamı var oo o benim can kuşum 2 dakika oturu ver hallederiz
iş bitimi para vetmeye gerek yok ama tersi olunca şu şurdan çıkmış bunu da yapmaz isek olmaz
sonuç ne kadar ödemeliyim 60 ama sen 50 ver ayağın alışsın......... ::gazla::
sen bana yakın olsan ben sana 250 b ye
100 lira da a2 ye bizim burdaki sürücü kursunu aldırtırırım
sana herşey dahil 800 900 ü gecmezdi
ama uzaksın
sürücü kursundakilere cash parayı gösterince akıllarını kaybediyorlar
Çok özellikli olsa zaten değişmez... Ben olsam değişmem....
:queen:
a2+B = 1000 Balıkesir. Sana da acil dayı lazım listeye yazıyorum
Haha idare eder diye düşünüyorum ne kadar az laf o kadar çok iş diyenlerden :mrgreen:
Ama yıl 2003. Sanırım 9 yılın farkını söylemeye gerek yok.Çok çabuk değişiyoruz,her konuda.r: 2003 dedin de bir hüzünlendim nedense :mrgreen:
GünaydınSöylediklerine aynen katılıyorum,anladığım kadarıyla torpil şu an paradan da üstün! :sunny:
Bir dayı buldum sanki :queen: arada 100 tl fark var yine de 1,500'den iyidir :flower: Sürücü kursları aç kalmış gerçekten de adam utanmasa wc'de harcanan tuvalet kağıdı parasını da masrafımmız var diye bana yazacaktı. 50 tane masraf saydı ayaküstü,ölmüşüz biz :santa: :farao:
bu arada hiç haberiniz bile olmadan size direksiyon sınav parası da ödetebilirler. bu bedel yasal degildir.
bir dayı muhabbetidir gidiyor.
yapılması gereken tek şey araştırmak.
öncelikle sürücü kursuna gidilir yada hiç yorulmadan en az 5 adet yerden fiyat alınır.
sorulacak soru basittir. a2+b ehliyet almak istiyorum. yalnızca sürücü kursuna ödemem gereken bedel nedir.
sonra en düşük fiyat verenden birebir görüşmeye gidilir. burası size kalmış. gözünüz tutmadıysa size bilgi veren kişiyi düşünmek için zaman isteyin ve ayrılın.
ehliyet almak için ödenen bedel parçalı oldugunda kafanız karışabilir.
size derler
kurs ücreti+dosya parası+sınav harcı+ve ehliyeti hakedince trafige yatırılan bedel.
bu arada hiç haberiniz bile olmadan size direksiyon sınav parası da ödetebilirler. bu bedel yasal degildir.
bir dayı muhabbetidir gidiyor.
yapılması gereken tek şey araştırmak.
öncelikle sürücü kursuna gidilir yada hiç yorulmadan en az 5 adet yerden fiyat alınır.
sorulacak soru basittir. a2+b ehliyet almak istiyorum. yalnızca sürücü kursuna ödemem gereken bedel nedir.
sonra en düşük fiyat verenden birebir görüşmeye gidilir. burası size kalmış. gözünüz tutmadıysa size bilgi veren kişiyi düşünmek için zaman isteyin ve ayrılın.
ehliyet almak için ödenen bedel parçalı oldugunda kafanız karışabilir.
size derler
kurs ücreti+dosya parası+sınav harcı+ve ehliyeti hakedince trafige yatırılan bedel.
sende haklısın ben baya yaşlanmışım... sene taaa 2003 den bu yana.. bende diyorum etraf neden toprak kokuyor...
bizim milletin gerçekten ticari zekası kıt amaç ilk fırsatta çakıp göndermek çoğu yerde .halbuki müşteri kazanmaya yönelik olsalar o çaktığının belki 10 katını kazanacaklar.zamanında arkadaşlarla öğrenciyken isim vermiyim küçük bi ilçeye gezmeye gitmiştik.her gittiğimiz restoranda bize istinasız öğrenci misiniz diye sormuşlardı fiyatlar anormal yüksek geldi tabii ki.meğer öğrencilere ekstra soslu!!! tarife varmış oralarda da biz geç uyanmıştık.hala düşündükçe bu devirde insanları böyle enayi yerine koyan kafaların olduğunu bilmek can sıkıcı.güneyde esnaf turistlerden şikayetçi ki hiç alış-veriş yapmıyolar diye .eminim burda yine sıkıntı bizde .o taraflarda halı satan bi arkadaş yüzde 2000 kazanıyoruz demişti taa kaç sene önce bir halıdan beni düşünmeye sevketmişti derin derin.iyi da bu kazanmak değil ki resmen kazıklamak:farao:
Tabi haklısınız bütün olanakları değerlendirmek ve ona göre uygun olanı seçmek gerekir, ancak Kiraz'ın bulunduğu yerde kaç kurs var Kiraza sormak lazım... fazla alternatif yoksa mecbur dayı işin içine giriyor. Hoş ülkemizde keyfi durumlarda dayılar rol oynuyor ve bu bilinen bir acı gerçek... dayısı olan şanslı olmayan şanssız, tabi kendi şanslı biriyse o başka mesele...
Ayrıca forumumuzda ciddi yazılarımızın olmasının tartışılmaz gerekliliğinin yanında, bazen abartmadan dayı muhabbeti gibi şakalaşmalı yazıların olmasının umarım sizin için sakıncası yoktur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
Şakalaşmanın asıl sebebi de bu şekilde ki dayı olayları gibi olaylarda, haksızlığa uğrayan sade vatandaş tarafindan inceden nükte etmesinden başka birşey değildir.... Olacak o kadar misali...