Bu işler böyle yürüyormuş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-2 hafta önce bulunduğum semtteki bütün sürücü kurslarını gezmiş,aralarından fiyat ve kalite olarak en uygun bulduğum kurumla B+A2 ehliyet için 1,500 tl'ye anlaşmıştım.
Eylül ayının kontenjanı dolduğu için ekim ayına kayıt yaptırmayı planlıyordum.Fakat arkadaşlarımın ve açtığım konuya yorum yapanların '1500 tl çok en fazla 1200tl' demesi üzerine
huylanıp kursla 2.görüşmeye gitmiştim.Bana bir sürü masraftan bahsetti,inanın yarısını anlamadım bile. :jocolor: Şimdi 2 gün önce aynı kursa bir tanıdığımla gittim.Kursun sahibiyle yakın arkadaş olduğu için adam bir anda boyut atladı resmen.Benden 1,500 tl isteyen adam bu sefer her şeyi 1000'e kaparız işimiz bu' gibi cümleler kullanmaya başladı. :sunny: İnanın hayret ettim.Kursa kayıt yaptırmaktan da vazgeçtim. :farao: Babamın arkadaşının tanıdığı bir başka kursa gideceğim,orası da 1000 tl istiyormuş,eğitim verebilecekleri motosikletleri de varmış.Yani bir şeyleri kolay yoldan halletmek için illa araya tanıdık mı sokmak gerekiyor? Bu işler böyle yürümemeli.. :jocolor: :farao:

Sadece kurs parası kaç lira bu önemli diğer şeyler zaten belli B 400 e A2 ye 150 tl kurs parası verdim ben diğer trafik felan zaten belli

Eee torpill :D Benim kursum 300 tl yazdı herkezi ben 225 e yazıldımm..Tanıdık işte.. :)

Sadece kurs parası kaç lira bu önemli diğer şeyler zaten belli B 400 e A2 ye 150 tl kurs parası verdim ben diğer trafik felan zaten belli

Bunu daha konuşmadım sadece babamın arkadaşı söylemiş ne kadar hevesli olduğumu,adam da net bir şekilde 1000 tl,o da senin hatırına demiş. Arada 500 gibi bir fark oluşması benim tuhafıma giden. Şimdi gideceğim kursu demiyorum. Tanıdık diye 500 tl indirim bana bile yapılacak olsa düşündürüyor,askeri ücret 700 lira ülkemizde,millet boşuna çalışıyor o zaman :pr:

Bunu daha konuşmadım sadece babamın arkadaşı söylemiş ne kadar hevesli olduğumu,adam da net bir şekilde 1000 tl,o da senin hatırına demiş. Arada 500 gibi bir fark oluşması benim tuhafıma giden. Şimdi gideceğim kursu demiyorum. Tanıdık diye 500 tl indirim bana bile yapılacak olsa düşündürüyor,askeri ücret 700 lira ülkemizde,millet boşuna çalışıyor o zaman :pr:

en sağlıklı biligiyi size gelişim sürücü kursundan ibrahim alan verecektir

bir arayıp bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim

http://www.gelisimsurucu.com/

İrtibata geçeceğim,teşekkür ederim :wiinkk:

kiraz :)) bak 1000tl oluyor işte negüzel bak:))) sen neyaptın 1500verecem dedin
sizin oralar cok ucmus fiyatlarda hakikaten ucuk ama inş simdi hakkıyla alırsın :)) basarılar sana

kiraz :)) bak 1000tl oluyor işte negüzel bak:))) sen neyaptın 1500verecem dedin
sizin oralar cok ucmus fiyatlarda hakikaten ucuk ama inş simdi hakkıyla alırsın :)) basarılar sana

:mrgreen: 1000 tl yapana kadar 1000 takla attım ama haha savunun heeey ben geliyoruuuum ! :queen: Bulamasaydım 1,500 tl vermek zorunda kalıcaktım harbiden şaka gibi. :santa:
Parayı biriktirmek için günde 12 saat ayakta dikildim,para kazanmak hiç kolay değil umarım herkesin bir dayısı olur bu hayatta,malum işler böyle.. :farao:

benım dayıya ihtiyacım yok hosuma gıden fıyatı söylerimalırım:))) ama önce tabı arastırırım sorarımsonra derım pıyasa bu işine gelırse oda zaten mecburen tamam diyecekdaaa:)) hadi al habu ehliyetida senda kurtul bizda kurtulalum:))) para kazanmak tabıkı kolay deıl memleketımızde ama harcamak cok basıt dime:)))

Senle pazarlık yapılmaz :p Gerçekten artık kafayı yiyeceğim bir an önce alıp kurtulmak istiyorum,her şey hazır ben ehliyeti bekliyorum bu tıpkı dolaptaki pasta için ezanı beklemek gibi :salut:
Allah herkese yardım etsin,böyle belirsiz saçma sapan işler arasında millet nasıl zor durumda kalıyor,ahh ah.. :pr:

İş hayatı için Neyi bildiğinden değil, kimi tanıdığın önemli diye bir söz vardır. Türkiye için oldukça geçerlidir.

Keşke zamanında tekrar kursa daha yazılsaydım. Fiyatlar amma da çok artmış.
A2 + B + G almıştım. D E + F sınavını cep telefonu muhabbetine kavga edip terk etmiştim. Keşke o zaman tekrar girseydim :p

BEN DE ANKARA TUNALI DA Bİ KURSA KAYIT OLMUŞTUM B SINIFI EHLİYET İÇİN ADAM TANIDIK DİYEİNDİRİM YAPTIM DEDİ TÜM MASRAFLARIYLA BERABER 1000 TL Yİ BULDU VE SÖYLEDİĞİ HİÇBİ ŞEYİ DE ANLAMADIM. AYRICA EMNİYETE EHLİYET İÇİN ÖDENİCEK HARÇ HARİÇ 1000 TL!!! ALDIĞIM EN PAHALI DERSTİ:)

Her şey bir an önce bitsin,Allah herkese bir dayı bana da bir a2 ehliyet nasip etsin diyorum Amin,bu kadar :) :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar