Bu insanlarda para bol arkadaşlar

Adamlar bızım grenaj lara verdıgımız paraya motor alıyo yurt dısnda :queen: onun ıcın bu kdar uzmeyelım kendımızı muhtemelen de patlatıp sıgortadan parasını alıcaklardır bunların memlekette en kotu maas neredeyse 2000 dolar 5000 dolara sıfırını verıyolar makınanın bıldıgım kadarıyla kendın aracını hurdaya cıkarırsan eskı dıye yuklu bı vergı oduyomussun yanlısım olabılır duzeltebılırsınız yadıklarımı:cat:

Adamlar bızım grenaj lara verdıgımız paraya motor alıyo yurt dısnda :queen: onun ıcın bu kdar uzmeyelım kendımızı muhtemelen de patlatıp sıgortadan parasını alıcaklardır bunların memlekette en kotu maas neredeyse 2000 dolar 5000 dolara sıfırını verıyolar makınanın bıldıgım kadarıyla kendın aracını hurdaya cıkarırsan eskı dıye yuklu bı vergı oduyomussun yanlısım olabılır duzeltebılırsınız yadıklarımı:cat:

:cat::cat::cat:........................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamlarda para var huzur var motor var popo var..:p:p

daha ne istesinler..:cat:

ne gerek var salakmısın bin git gez dolaşsana motorunla...

gerzeklikbaşka bişi değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
para mara yok adamlarda benzıne 3 lıra vermıyolar bıkere benzıınden kalan parayla bıle motor alırlar kendılerine :queen:emın ol bız varlık ıcınde yokluk cekıyoruz :farao:

efo iyide plakalar yabancı nerden biliyon para mara olmadığını sen onların muhasebecisimisin..

varlık içinde yokluk çektiğimiz doğru ama konuyu burda kapatalım siyasi tartışmaya dönmesinn..

canım efo ilk vidyodaki gerizekalıyı gördünmü açmış poposunu herkese gösteriyoo bi de çat çat vuruyoo..
:queen::queen::queen:

efo iyide plakalar yabancı nerden biliyon para mara olmadığını sen onların muhasebecisimisin..

varlık içinde yokluk çektiğimiz doğru ama konuyu burda kapatalım siyasi tartışmaya dönmesinn..

canım efo ilk vidyodaki gerizekalıyı gördünmü açmış poposunu herkese gösteriyoo bi de çat çat vuruyoo..
:queen::queen::queen:

orasını kacırmısım hemen bakıyorumm:queen:( çat çat he hımmm):queen:

ben konuyu bırakıyorum burda ıyıkı sonuna kadar ızlememısım:farao:

Son düzenleme:
ya ben motor almak için işe girdim ne zorluklar cekiyorum. tabi orda ötv yok kime nerden caksak diye fırsat kolluyan siyasetcilerimizden de yok.

bi söz vardır arap yağı bol bulunca göZüne sürermiş diye buda öyle bişe sanırım

1. videoda adamın eline motoru böle verirler diyesim geldi

manyaklar psikolojik deli bunlar

bu adamlar neye değer veriyo ben anlamıyorum o motosiklet bende olsa tüy gibi kullanırım ya ama abi adamlar yokluk nedir bilmiyor o yüzdende kıymetini bilmiyolar biz ise yoktan var etmiş bi millet olduğumuz için herşeyin kıymetini biliyoruz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bu adamlar neye değer veriyo ben anlamıyorum o motosiklet bende olsa tüy gibi kullanırım ya ama abi adamlar yokluk nedir bilmiyor o yüzdende kıymetini bilmiyolar biz ise yoktan var etmiş bi millet olduğumuz için herşeyin kıymetini biliyoruz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

verilecek en iyi cevaplrdan biri helel olsun compack:cat::rendeer:

motora gaz verınce motor yanarmıkı
bide neden motorun yagının aktıgını anlamadım ben
motor yanınca benım bıldıgım duman falan cıkar bunda hem duman hemde yağ cıkıyor

motora gaz verınce motor yanarmıkı
bide neden motorun yagının aktıgını anlamadım ben
motor yanınca benım bıldıgım duman falan cıkar bunda hem duman hemde yağ cıkıyor

galiba motor boşta sıkıştırılınca daha çabuk ısınıyor fazla ısınınca keçe patlayıp yağ sızdırdırıyor

Bu dangalaklar bunu yapabilsin diye dünyanın çivisini çıkarıyor birileri.
Akşam akşam sinir basıyor valla.

Güzel bir noktaya değinmişsin.Amerika kendi vatandaşı 3500-4000 cc otomobile binsin diye binlerce insanı katletme uğruna Dünyanın öbür ucundan gelip Irakın petrolüne çöküyor.Öfkelenmekten başkada elimizden ne geliyor ki maalesef?:pr:

yaf biz motor tamir ettirirken cebimizden çıkan paranın ardından üzülürken
adamlar motor yakıyolar adaletsizlik bu..:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar