Abi orasıda sende artık,servise ver bi baktır istersen, servisteki usta al derse notere git satışı al...
Satış prosedüründe pürüz çıkmazsa parasını verir döner servisten alırsın motorunu. Sorun çıkarsada onlar döner alır.
__
Bana kalsa zaten, 125cc commuterlerin kralının kralı gelse, sana vadettiği bellidir.
Senin bu ilandaki YBR' yi alıp, üstüne ruhsat, plaka falan derken oldu 5-6 lira para.
125cc commuter bu para karşılığında muadillerine oranla bana daha fazla ne verebilir ki ben iki katı farkı hak etti diyeyim.
Şahsen Honda CB ile artçılı şehirlerarası çok tura çıktım, madem durum aşağa yukarı belli, niye 3 liraya işi bitirip Honda CB almayayım. :silent:
Nesinden daha az haz duyarım mesela

kalan 2.5 / 3000 liramı da 2. motosikletime saklarım, ekipmanımı 1. kalite alırım vs, vs...
Motosikletim çalındı desen kalan parayla gider bi tane daha alırsın :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...il-bu-fiyata-tertemiz-hatasiz-180432235/detay---> Sahibi olan arkadaş
Yanlış anlaşılmasın, YBR 3 lira olsa yine aynı şeyi, yani 3 liraya YBR almanı tavsiye ederdim
2.5 lira ile şu geziyi yapan arkadaşın aldığı kadar keyif alabilirsin en fazla, bunu demek istiyorum
Özellikle öğrenciyken, CBF1000 i olan birinin YBR alacak parası ve ayırt edecek tecrubesi var ama o parayı vermemiş bi sebebi vardır herhalde diye düşünmek lazım.