- Konu Yazar
Merhaba ağabeylerim. Ben üniversite öğrencisiyim ve Antalya da okuyorum. Sene başından beri çalışıyorum ve şu anda 5 bin tl para biriktirdim.Motor için biriktirdiğim para haftalık 200 TL + aylık 300 tl burs. Geçinmem için ihtiyacım olan parayı ailem yolluyor. Yani motor için kenara ayda 1100 tl atıyorum,bu bazen extralarla artıyor.
Şimdi buraya kadar durum bu. Gelelim motor konusuna. Aklımda her zaman YBR 125 ESD ve PCX var. Farklı tarzdalar biliyorum ama bu iki motor oldukça hoşuma gidiyor.
PCX 125
#Artıları#
+Eğer pcx alırsam Mart 2015 e kadar beklemeliyim. Param anca denkleşiyor.
+YBR 'den daha fazla istediğimi biliyorum.
+Daha teknolojik ve daha efendi geliyor bana.
+Su soğutmalı olması
#Eksileri#
-Sanki scooterlar viteslilere göre çabuk dağılırmış gibi geliyor bana.Bu yüzden acaba diyorum hep.
-Uzun yola gider mi?
-Olurda çok km yaparsam değeri çok mu düşer acaba?
YBR 125 ESD
#Artıları#
+Hemen alabilirim,
+Vitesli olması,ileride Yamaha MT-125 istediğim için beni cezbediyor. (Tecrübe açısından),
+Oldukça sağlam ve sorunsuz olması.
#Eksileri#
-Cılız durması,
-Hava soğutmalı olması,
-Uzun yolda şişer mi?
-En önemlisi "APAÇİ" diye tabir ettiğimiz kesimin bu motora çok düşkün olması. Aynı kefeye koyulmak istemem trafikte,zira ben edebimle kullanacağım.
Durum bu arkadaşlar.
Satmak istediğim zaman çok değer kaybetmeden satmak istiyorum. Kız arkadaşım motoru almam için en büyük destekçimdi,hatta tek destekçim
bu yüzden onunda en rahat edeceği motoru almak istiyorum. Artçı konforu iki motor arasında hangisi iyiyse o daha iyi olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-sifir-190931855/detay
Son olarak motor bu. Adamı aradım konuştum. Kendisininde motorcu olduğunu,alacağına karşılık aldığını söyledi. Kilometresi sadece 1 dedi. O da eve getirirken oldu dedi. Üzerinde extra olarak arka çanta,ped koruma ve koruma demiri bulunmakta.Son olarak 4800 olur dedi.
Sizce bu motor alınır mı? Bana alırken extra masraflar ne olur? Gerçekten 1 km de olduğunu nasıl anlarım?
Şu an dosyamla ehliyetimi almaya gidiyorum cevaplarınız benim için önemli.
Not: Korumalıklara 600 tl harici param var. İlk 1 ay tek süreceğim alışmak için, sonrasında kız arkadaşıma korumalık alacağız.
Şimdi buraya kadar durum bu. Gelelim motor konusuna. Aklımda her zaman YBR 125 ESD ve PCX var. Farklı tarzdalar biliyorum ama bu iki motor oldukça hoşuma gidiyor.
PCX 125
#Artıları#
+Eğer pcx alırsam Mart 2015 e kadar beklemeliyim. Param anca denkleşiyor.
+YBR 'den daha fazla istediğimi biliyorum.
+Daha teknolojik ve daha efendi geliyor bana.
+Su soğutmalı olması
#Eksileri#
-Sanki scooterlar viteslilere göre çabuk dağılırmış gibi geliyor bana.Bu yüzden acaba diyorum hep.
-Uzun yola gider mi?
-Olurda çok km yaparsam değeri çok mu düşer acaba?
YBR 125 ESD
#Artıları#
+Hemen alabilirim,
+Vitesli olması,ileride Yamaha MT-125 istediğim için beni cezbediyor. (Tecrübe açısından),
+Oldukça sağlam ve sorunsuz olması.
#Eksileri#
-Cılız durması,
-Hava soğutmalı olması,
-Uzun yolda şişer mi?
-En önemlisi "APAÇİ" diye tabir ettiğimiz kesimin bu motora çok düşkün olması. Aynı kefeye koyulmak istemem trafikte,zira ben edebimle kullanacağım.
Durum bu arkadaşlar.
Satmak istediğim zaman çok değer kaybetmeden satmak istiyorum. Kız arkadaşım motoru almam için en büyük destekçimdi,hatta tek destekçim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-sifir-190931855/detay
Son olarak motor bu. Adamı aradım konuştum. Kendisininde motorcu olduğunu,alacağına karşılık aldığını söyledi. Kilometresi sadece 1 dedi. O da eve getirirken oldu dedi. Üzerinde extra olarak arka çanta,ped koruma ve koruma demiri bulunmakta.Son olarak 4800 olur dedi.
Sizce bu motor alınır mı? Bana alırken extra masraflar ne olur? Gerçekten 1 km de olduğunu nasıl anlarım?
Şu an dosyamla ehliyetimi almaya gidiyorum cevaplarınız benim için önemli.
Not: Korumalıklara 600 tl harici param var. İlk 1 ay tek süreceğim alışmak için, sonrasında kız arkadaşıma korumalık alacağız.