Bu forumla alakasız yardım lazım

bu forumun konularıyla tamamen alakasız ama yardıma ihtiyacım var. Bilgisayardımda c klasöründe yanlışlıkla roaming klasörünü sildim. Nasıl geri getirebilirim? programlarım düzgün çalışmıyor. Bilgisayardan anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Gezgini'ni açın > AppData klasörüne gidin > AppData'yı sağ tıklatın > Özellikler > Previos Sürümleri sekmesini tıklatın > varsa Geri Yükle'yi tıklatın. Sorun devam etmeden önce Windows'unuzu bu noktaya geri yüklemek için Sistem Geri Yükleme'yi de kullanmayı deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Not.. yukarıdaki bilgi Google abiden alınmıştır..ona göre

Dosya Gezgini'ni açın > AppData klasörüne gidin > AppData'yı sağ tıklatın > Özellikler > Previos Sürümleri sekmesini tıklatın > varsa Geri Yükle'yi tıklatın. Sorun devam etmeden önce Windows'unuzu bu noktaya geri yüklemek için Sistem Geri Yükleme'yi de kullanmayı deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Not.. yukarıdaki bilgi Google abiden alınmıştır..ona göre
Doğru yöntem en son windows 8 zamanı yapmam gerekmişti şu an nasıl yapılıyor tam bir fikrim yok ama konu sahibi geri yükleme özelliği ile bir önceki güne dönerse o gün yaptığı değişikler iptal oluyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Chat gpt'ye aynı şekilde sordum ve verdiği yanıt:

Roaming klasörü, genellikle kullanıcıya ait uygulama ayarlarını ve verilerini içerir ve Windows işletim sistemi için önemli bir klasördür. Eğer bu klasörü yanlışlıkla sildiyseniz, birkaç adımda tekrar geri getirmeye çalışabilirsiniz.

1. Çöp Kutusunu Kontrol Edin

• Eğer dosyayı henüz çöp kutusuna göndermediyseniz, ilk yapmanız gereken şey çöp kutusunu kontrol etmek olacaktır. Eğer oradaysa, dosyayı geri yükleyebilirsiniz.

2. Veri Kurtarma Yazılımları Kullanın

Eğer çöp kutusunda değilse, silinen dosyaları kurtarmak için üçüncü parti bir veri kurtarma yazılımı kullanabilirsiniz. Bazı popüler veri kurtarma yazılımları şunlardır:

• Recuva
  • EaseUS Data Recovery Wizard
  • Disk Drill
  • MiniTool Data Recovery
Bu yazılımlar, silinen dosyaların geri getirilmesi konusunda yardımcı olabilir, ancak başarı oranı dosyaların üzerine yazılıp yazılmadığına bağlıdır.

3. Sistem Geri Yükleme

Eğer silinen klasör sistem dosyalarıyla ilgiliyse ve yukarıdaki yöntemlerle geri getiremezseniz, Sistem Geri Yükleme yaparak bilgisayarınızı silmeden önceki bir tarihe geri döndürebilirsiniz. Bu işlem sadece sistem dosyalarını etkiler, kişisel dosyalarınıza dokunmaz.

• Sistem Geri Yükleme Yapma:
    1. Başlat menüsüne tıklayın ve "Sistem Geri Yükleme" yazın.
    2. "Sistem Geri Yükleme"yi seçin ve uygun bir geri yükleme noktasını seçin.
    3. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

4. Klasörü Manuel Olarak Yeniden Oluşturmak

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, C:\Users[KullanıcıAdınız]\AppData\Roaming klasörünü manuel olarak yeniden oluşturabilirsiniz. Ancak, silinen dosyaların ve ayarların tam olarak geri gelmesi zor olabilir. Bu durumda, uygulama verilerinin yeniden ayarlanması gerekebilir.

5. Uygulama Ayarlarını Yeniden Yapılandırmak

Eğer belirli programlar düzgün çalışmıyorsa, programların ayarlarını yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Programların çoğu, ayarlarını yeniden oluşturur, ancak bazıları manuel müdahale gerektirebilir.

Doğru yöntem en son windows 8 zamanı yapmam gerekmişti şu an nasıl yapılıyor tam bir fikrim yok ama konu sahibi geri yükleme özelliği ile bir önceki güne dönerse o gün yaptığı değişikler iptal oluyor.
2 gün öncenin kaydı vardı geri yükledim ama yine de düzelmedi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Çalışmayan programları yeniden yükle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar