Bu Forum Sayesinde Çalıntı Motor Sahibini Buldu

İşte budur...helal olsun hepimize...helal olsun bize..helal olsun Mt Nete...İstanbulda çalınan motor bir üyemiz LOFT un sayesinde bulundu...

motorun sahibide avkan65 nickli arkadaş...

helal olsun bize diyim...:cat:bende çok mutlu oldum...

arkadaşlar kocaeli körfez otoparkında sarı 600 f bir motor var. motoru kendim gördüm 34 plaka. polisler çalıntı olduğunu öğrendikleri için bağlamışlar halanda orda duruyor. duyrulur.

arkadaşlar hepinize selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum biliyorsunuzki loft nikli arkadaşımızın bu forumda yazdığı izmit körfez otoparkında sarı honda cbr var mesajı üzerine yaptığımız görüşmeler ve araştırmalar neticesinde bahsi geçen izmit körfez otoparkındaki motorun bizzat izmite giderek ,motor üzerinde yapmış olduğum tespit ve gözlemlerim neticesinde benim motorum olduğuna kesinlikle kanaat getirilmiştir sizlerle bu sevincimi paylaşmanın yanı sıra başta loft nikli arkadaşıma ve motorun yakalanmasına sağlayan polis memuru onur beye şükranlarımı sunar teşekkür ederim iyiki varsın loft iyiki varsın memur onur bey allah razı olsun emeği geçenlerden sizi ömrüm boyunca unutmayacağım,motorun bana ait olduğunu tespit ettikten sonra izmit asayiş şubesi hırsızlık masası ekiplerinin yardımı ile gerekli kanuni işlemler başlatılmıştır motorun şasi ve motor numaralarının taşlanarak silinmesi neticesinde anında motoru devralamadım fakat memur arkadaşların bana bahsettiği olaya istinaden motorum bir kaç kanuni işlem neticesinde bana teslim edilecektir o günü sabırla bekliyorum . Bu olaylar neticesinde bu gün izmitten istanbula dönerken yol boyunca hüngür hüngür ağladım sanırım beni anlıyorsunuzdur Allah kimseye böyle bir acı ve sıkıntı vermesin .Yine tekrarlıyorum başta bizlere bir takım paylaşımlar yapmamıza imkan veren motorsiklet.net sitesine ,bizzat motorun bağlanmış olduğu yere kadar gelme lutfunda bulunan loft arkadaşıma ve konu gündeme geldikten sonra iyi niyetli dileklerini esirgemeyen tüm motorsikletim .net üyelerine en içten dileklerimle şükranlarımı sunar teşekkür ederim
Allah cümlenizden razı olsun hepinizi kazadan beladan korusun sevdikleriniz bağışlasın ,bu satırları yazarken hayatımın en duygulu dakikalarını yaşayaraktan satırlarıma son veriyorum görüşmek üzere sevgilerim ve saygılarımla
,
:rendeer:

@loft kardeşimden Allah razı olsun...

Valla şimdi öbür topicede yazdım...

Derin bir ohhhh çektik be beraber...

Duyarlı bir site burası, daha pek çok mağdur arkadaşımıza faydası dokunacaktır sitemizin...

evet gerçekten Allahım büyük işte. tekrardan gözün aydın diyorum arkadaşa.

asm

Ne güzel haber yav. Sağolsun loft

Diğer arkadaşta,acaba benim mi,değil mi diye tereddüt ederken bahsi geçen motor onun çıktı.

Darısı motoru çalınan diğer arkadaşlara...

Tekrar hayırlı olsun ama cok sevındırıcı bı haber artık gozunu ayırmassın

hayırlı ugurlu olsun gün geçtikçe büyüyoruz ve ne demişler

Yapılan iyilikler elbet birgün size geri döner.....

inşallah devamı gelir ve bu olay bize bi ders olur herkesten aynı hassasiyet gösterilirse bu tür olayların tekrarlanacagını düşünüyorum...

Yalnız hazır gitmişken şu otoparkçıyı bi temiz tartaklasaydı keşke :mrgreen:

hayırlı ugurlu olsun gün geçtikçe büyüyoruz ve ne demişler

Yapılan iyilikler elbet birgün size geri döner.....

inşallah devamı gelir ve bu olay bize bi ders olur herkesten aynı hassasiyet gösterilirse bu tür olayların tekrarlanacagını düşünüyorum...

Şiddete hayır:p

Şaka bi yana çok güzel haber! Allah hep sevinçten ağlatır inşallah:rendeer:

valaha cok sevındım darısı hyo gt250r ı calınan arkadasımızın basına...allah kımseyı motorundan ayırmasın ne ustundeyken nede ustunde degılken:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendi motorumu bulmuş kadar sewindim ve uçtum süper bi habeeeeerrrrRR:rendeer:

:bounce:

inşallah tüm çalıntı motorlar böyle bulunur.arkadaşımızında gözü aydın

aslında şöyle birşey yapılabilir mesela
herkes bulunduğu bölgenin otoparkındaki çalıntı motorları tespit edip fotoğraf çeker ve sitede ayrı bir bölümde database oluşturulur böylece motoru çalınan kişiler bu database den yararlanıp en kısa sürede sonuca ulaşabilirler.. siz ne dersiniz ?
:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar