Bu Da Yeni Topladığım Makina

Motosikleti
Forza 250
Ellerine sağlık. Biraz dolaşmak isterdim. Gereksiz diyen arkadaşlar olmuş, zevk işi olduğunu söylemek isterim...:)
180km/s yapmaz demeyin. Ben tek silindirde düz yolda 90km/s gördüm. Üstelik motor hafiflesin diyede uğraşmadım neyse o....
Sadece egsoz, kayış değiştim ve karbüratör ayarı... Karbüratörü büyültmedim bile....:rendeer:

Kanuni Storm 150 motosikletle rampa aşağı 120 gördüm
Hemde iki kişi
95+90 = 185 kiloyuz :>
Motorun bir tarafı kırılcak sandım fren yaptım
Amacım hız denemesi yapmak değildi yol rampa aşağıydı tam gaz olunca birden suratin oraya cıktıgını farkettim
Simdi bu abidik gubudik motorla 180 yapsan
dakikada kaç tane dua edebilirsin ?
birde makina yazmış
bundan olsa olsa singer dikiş makinası olur
eheh

valla emgıne saglık cok guzel olmus en kısa zamnda video larini beklıyoruz ...

Şimdi bu bağlama problemine çözüm üretmeye başlayalım.
1-orijinal ve motor numarası görünen kısım dışta kalır.Polise"bak motor numarası burada yani motor orijinal"dersin.Yemin etsen başın 3/4 oranında ağrır.
2-Yemezse" abi bu 50 cc, diğerleri süs zaten" dersin.

ya 50 cc diğerleride süs dersn onuda yemezze :queen::queen::queen: nolcak?:queen::queen:

Kanuni Storm 150 motosikletle rampa aşağı 120 gördüm
Hemde iki kişi
95+90 = 185 kiloyuz :>
Motorun bir tarafı kırılcak sandım fren yaptım
Amacım hız denemesi yapmak değildi yol rampa aşağıydı tam gaz olunca birden suratin oraya cıktıgını farkettim
Simdi bu abidik gubudik motorla 180 yapsan
dakikada kaç tane dua edebilirsin ?
birde makina yazmış
bundan olsa olsa singer dikiş makinası olur
eheh

Zevk işi diye belirtmişim dikkat edersen. Adam abidik gubidik olmasın diye şase içine kurşun döktürmüş. Senin hız yaptığın motorda pek ahım şahım değil. Mobiletin yine teker çapı büyük. Nasıl duracağını döneceğini kullanıcısı düşünecek artık. Dikiş makinası diye tabir ettiğin motosikletle, orta yaş ve üzeri insanların motosiklet sevdası başlamıştır. Halada kullanıldığına göre pek laf söz etmek olmaz. Emeğe saygı..
Dileyen uğraşır, yapar, biner. Beğenmeyenede eyvallah...

ben mersinde dörtlü değilde çiftli çok gördüm.otobanda 130 la gidiorum yanıma geliolardı kafalarında kask yok tshrtle binmişler.yazık yani:pr:

hocam "thander" dan kastın gökgürültüsü ise sana kötü bi haberim var eğer yanılmıyorsam"thUndercat"olması gerekli.

ddh

kardeş kafama takılan bir soru var sen bu motora şehir içinde nasıl biniyorsun bi kere motor 4 silindir 4 tane açık egzost acayip ses çıkarır polis enselemesin dikkat et bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turbo diye tabir edilen egzoslar var onlardan iki sağ tarafdan iki sol tarafdan çıkar çok güzel durur ama 180 deilde 140 ı çok rahat görür silindirlerini rektifiye ettir egozslar değiş bide 21-19 karburatör yapmışlar istersen biraz arŞtır ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 adet 125cc motor

thundercat

sürat konusuna girmiyorum ama ortada yapılan bir emek var buda herkesin harcı değil saygı duyuyorum.:rendeer:

usta banada toplasana bi tane motosiklet neyse parası senet yaparız senetin günü gelince parasını öderim :p:p:p:p:p ama güel iş çıkarmışsın eline sağalık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar