Bu Da Yeni Topladığım Makina

DOSTUM BURDA 4 TANE 2 ZAMANLI SİLİNDİRDEN BAHSEDİYORUZ VE 4 TANE BÜYÜK KARBÜRATÖR DEN AMA SENİN MOTORLAR HAKKINDA PEK Bİ BİLGİN YOKSA ONA BİŞEY DİYEMEM

Abi özür dilerim.....:cherry: :cherry:

Ben daha motosilket kullanmadım...Pisiklet alıp piisiklet modifiye yaptım hep..

Bak buda modifiye yaptığım pisikletlerin resimleri var..

muratgergerli.blogspot.com

Ellerine Sağlık

Motosiklet üreten bir firmada çalışmaktayım ve sık sık Çinli misafir (teknisyen) ağırlamaktayız.
Geçenlerde bunlardan biri, Türkiyede imal edilen motosiklet olup olmadığını sordu bana :)
Elbette dedim Türkiyede üretilen standart Peugeot ve Mobylette modellerini gösterdim:p
ama konuyu taçlandırmak üzere kendisine birde modifiye olanlarını Youtube da izlettim (tek motor,çift ve dörtlü) elbette.
Çinli motosikletin sesini duyunca ne desin istersiniz?

bunda mutlaka maket uçak motoru vardır dedi:queen: aynen böyle koptuk ofice de........
kağıt üzerinde okununca böyle tepkiler geliyor işte......

Siteden komisyon olarak ben olay yeri incelemesinde bulunabilirim istiyorsanız:cherry:Arkadaşta İzmirdeymiş gidip deneyim mi 18o yapıyo mu diye:)

rx-poyraz Uğraşmışsın valaa eline sağlık ama korumasız binme sakın tmm:wiinkk:

bu aletle 180'e çıkarsan İzmir olay yeri incelemecimizi Şebinkarahisar'dan toplarız herhalde...:)

ağa iyi hoş güzel elerine sağlıkta takozlar motoru taşıyacakmı veya o vibrasyona dayanacakmı benim motorda arsel var tokoz dayanmıyor

bence görüntüsü çok kötü
hayırlı olsun zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana para verseler binmem bu motora :)

rx-poyraz-rx murat gergerli abimiz bu sitedeki çoğu motosiklet ustasından daha ıyı ustadır . bilmeden yazı yazma kımseye , ayrıca 180 cok abartılı bır rakam dostum

murat abi bu arada sen yaslandıkca ayrı bır karızma oluyorsun

kardeşim alınma ama daha güzel bir şase bulamadınmı hadi yapacaksın bunu güzel bir şaseye yap hem bu motorla hiç basılırmı bunun neyapacağı belli olmaz buna kayış falan dayanmaz herhalde köpek gibi asılır bu bir depoyla 50km gidermi acaba çok gereksiz bir motor

bunun 2 silindirlisi var eskişehirde.120 gördü ben şahidim bak. 4'ü de 180 görür. ben inanırım yani :) 4tanesi 200cc eder eğer 50likse birisi.kaldıki arka dişli de hayli küçük geç hızlanır ama hızlandımı da tutamazsın :)

hakkatten kaça mal oldu bende oynamak istiorum motorun üstünde ama...

KARDEŞ MOTOR BANA 1.500 E MAL OLDU KENDİM YATIĞIM HALDE TAMİRCİYE YAPTIRIRSAN BAYA Bİ FARK OLUR AMA HER PARÇA SIFIR

rx-poyraz-rx murat gergerli abimiz bu sitedeki çoğu motosiklet ustasından daha ıyı ustadır . bilmeden yazı yazma kımseye , ayrıca 180 cok abartılı bır rakam dostum

murat abi bu arada sen yaslandıkca ayrı bır karızma oluyorsun
ABİ BENDE BİLMİYODUM SİTESİNDEN GÖRDÜM KUSURA BAKMA ARTIK MURAT ABİ SEN ESKİLERDENSİN DAHA İYİ BİLİRSİN YANLIŞIMIZ OLDUYSA AF BUYUR

Son düzenleme:
Hocam o seleyi giri yapip bi de yaziyi giri siyah tonlara cevirirsen ayni tonlar hakim olur motorda daha sahane olur bence. Ellerine saglik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
thundercat mi yazacaktın yoksa, amacın thandercat mi yazmaktı?

ama ilginç olmuş :)

Ellerine sağlık. Biraz dolaşmak isterdim. Gereksiz diyen arkadaşlar olmuş, zevk işi olduğunu söylemek isterim...:)
180km/s yapmaz demeyin. Ben tek silindirde düz yolda 90km/s gördüm. Üstelik motor hafiflesin diyede uğraşmadım neyse o....
Sadece egsoz, kayış değiştim ve karbüratör ayarı... Karbüratörü büyültmedim bile....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar