Bu Da Yeni Topladığım Makina

BU MAKİNEYİ YENİ TOPLADIM YAKLAŞIK 2 AY SÜRDÜ VE HALEN DEWAM WDİYOR DAHA YAPACAĞIM DEĞİŞİKLİKLER VAR BAKIN BAKALIM HOŞUNUZA GİDECEKMİ BU ARADA MOTOR TAMİR HAKKINDA SORU SORABİLİRSİNİZ:cat:
SADECE BİR FOTOSU VAR YENİLERİNİ DE YAKINDA KOYACAĞIM

Son düzenleme:
Abi kac model
abi kac yapıo
abi yamahamı
abi fiyatı ney
abi kac cc
abi kac beygir
abi dizelmi
abi .
abi ..
abi ...
:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O motoru versende benim kavasakiye taksak daha iyi olmamı?..... :p:p Harcanıyor o şasede.... :p

benimde böyle kendi aptığım tasarımlar var en son 1966 jawa calıfornıa topladım full nikelaj modifiye yakın olsak fikir alışverişinde bulunabilirdik ama kısmet koltugu beyaz a cevir koltugun altındaki metal kapagı nikelaj yaptır benzin deposuda sade olmuş onada dövme yaptırırsan ğüzel olur bence kolay gelsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya offf ya millet neler yapıyo eline saglık dostum bende lastigi sisirirken zorlanıyorum offffff nası ogrencem bunca seyi gerci daha 1 senem bile dolmadı özel hoca istiyorum bn ona fitness da bedava spor ayarlıyım o bana a dan z ye herseyi ögretsin :pr:

Eyvallah paşam...Gençliğim aklıma geldi beeee....:pr:

Bundan 20 sene önce ne şekle sokardık bu çift silindir mobiletleri..Ey
gidi günler ey...Yalan oldu hepsi şimdi...:p

4 silindir bile yapmıştık yaw..Senin gibi...

ilk defa görüyorum emeğine sağlık.sesinide duymak isterdik.

valla elıne koluna sağlık motor gusel olmus buna bınmesıde cok zevklı olur yaaa

helal olsun vallaha ya, biz şurta sürpriz yumurtadan çıkan parçaları birleştiremiyoruz, adam neleri birleştirmiş vay be helal

helal olsun cidden çok güzel olmuşta diikat polis görmesin direk bağlar bide bu şekilde benzini su gibi içiyor diye duydum senin motorda öylemi??:queen::queen:

Arkadaşlar Motorun Videolarını Yakında Yayınlayacağım özellikleri 4 Tane 19-19 Karbüratör
4 Tane Glardoni (farklı)silindir
Gerisi Orjinal Mobilet Parçası Zaten Benzini Cok Yakıyor Ve Su An Ustunde Açık Egzoz Var 4 Tane Ben 180 Gördüm 2 Kişi Motor Hafifi Diyen Olursada Içinde Kurşun Var şesede Benzini Içiyor Ama Binmesi çok Zevkli

Forumdan Uzaklaştırıldı
helal olsun cidden çok güzel olmuşta diikat polis görmesin direk bağlar bide bu şekilde benzini su gibi içiyor diye duydum senin motorda öylemi??:queen::queen:

Şimdi bu bağlama problemine çözüm üretmeye başlayalım.
1-orijinal ve motor numarası görünen kısım dışta kalır.Polise"bak motor numarası burada yani motor orijinal"dersin.Yemin etsen başın 3/4 oranında ağrır.
2-Yemezse" abi bu 50 cc, diğerleri süs zaten" dersin.

Arkadaşlar Motorun Videolarını Yakında Yayınlayacağım özellikleri 4 Tane 19-19 Karbüratör
4 Tane Glardoni (farklı)silindir
Gerisi Orjinal Mobilet Parçası Zaten Benzini Cok Yakıyor Ve Su An Ustunde Açık Egzoz Var 4 Tane Ben 180 Gördüm 2 Kişi Motor Hafifi Diyen Olursada Içinde Kurşun Var şesede Benzini Içiyor Ama Binmesi çok Zevkli

:pr: :pr: :pr:

Hadi be ordan...:queen:

Güzel motor helal olsun valla kolay değildir bunu toplamak.Ama mahalle aralarında fazla dolaşma çok küfrederler sesden dolayı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar