bu da benim tatlı kızım :)

oooooooo hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin kardeşim.kaptın gül gibi motoru atarsın tabi havanı:cherry:
bak ödemeleri yapmazsan pınar bana verecek motoru ona göre:queen:

Hayırlı uğurlu olsun... hep gülerek inersiniz inşallah...:cherry:

(copy-paste):queen::queen: yorulmayalım diye:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler herkese :)

pınar sende bıdı bıdı konuşup durma aldın dün akşam cevabını :p

semih..yeni motoru hayırlı olsun..güzel motosiklet almıssın..pınar hanımn motoru neredeyse 0'a yakındı..(hani bu tavla turnuvaları hesabı..gidon 0 lastikler vs vs....):queen:
allah kaza bela vermesin...:rendeer:

metalcan abicim motur darbeliydi...bilmemneresi kırıldıydı....neyse hayırlı olsun...

Pınar akıllı kız derim hep...sanamı kitledi...:p

aman nazara gelmesin...güle güle pin...

hayırlı olsun dostum. allah kaza bela vermesin. kaskın yere değmesin. güzel bi seçim yapmışsın hadi bakalım.

ben hernekadar seçimimi r dan yana yapsamda sen comet yapmışın helal olsun :wiinkk:

peeehhhh.adama ne kor bea!..
MT'ye bakıyosun biri yeni başlık açmış bu da benim tatlı kızım:)diye.Dur bi hayırlı olsun diyeyim diyorsun ve bakmışsın ki o senin tatlı kızın:p

Hayırlı olsun metalgod abi güle güle kullan:cat:.Ama kasksızken gülme motor üstünde yoksa ağzına sinekler dolarrr:cherry:

Ohhh semihim hayırlı uğurlu olsun..comet'inle başgöz olmuşsundur artıkın :) Çok sevindim:rendeer:

asm

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Kazasız belasız olsun.

metalcan abicim motur darbeliydi...bilmemneresi kırıldıydı....neyse hayırlı olsun...

Pınar akıllı kız derim hep...sanamı kitledi...:p

aman nazara gelmesin...güle güle pin...

Evet metehan doğru hatırlıyosun km göstergesi kırılmıştı halis abi sağolsun benle lastiklerden osnra tekrar tavla oynadı bu da semihe yaradı lastik parasını almadım ondan :queen:

ozaman kırıldı km göstergesi zaten.. kırık vermedik çocuğa abartının bile dozajı vardır..

semihçiğim adına gerçekten çok sevindim.güle güle kullan tekrar.cross u satabildin mi bari

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler herksede abi.. pınar samimi aplamdır :p

o motorun başına neler geldiğini herkes kadar bende biliyorumki pınar ayrıntısıyla anlattı... herkes kadar bildiğime göre aptal değilim pert motor alayım... motorun şu an hiç bi sorunu yok yürüyen aksan sağlam şasidede sorun yok... yani neyin ne olduğunu biliyorum... o yüzden bu saatten sonra söylediklerinizin hiç biri uyarı olmuyo sadece beni rahatsız ediyo... eğer gerçekten semih şurası şöyleydi aman dikkat et diye düşünüyosanız öm atın.. yok espri geyik yapıyom diyosanız :) tamm ona lafım yok... ama lütfen daha fazla uzatmayın bu konuyu ...

ha motorun gidonunda bi proplem var onuda tavlada kaybetmiştim zaten :queen:

crossu satmadım hala oyniycam onunla arasıra crossa çıkıp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar