Bu da benim kızım :) 2 sene oldu bi foto koyalım artık :))

Motor pis :p Ama fotoyu çok koyasım geldi yaww :cyclopsan 2 senedir koycam koycam bugüne kısmetmiş :queen::queen::queen:

tubi0012wl3.jpg

Kız motosikleti,kız ayakkabısı,kız anahtarlığıı fakat kask benim kaskın aynısı burda bi terslik var kanımca:queen:
tekeriz düz bassın tubişşş nice km'ler

Aman da aman, maşallah diyelim de nazar değmesin kızına tubişcim :wiinkk:

Kız motosikleti,kız ayakkabısı,kız anahtarlığıı fakat kask benim kaskın aynısı burda bi terslik var kanımca:queen:

demekki senin kullandığın kaskta kız kaskı:queen:
tubiş acelen neydi az daha dursan tarihi eser değeri kazanacakmış senin resim:p

Allah kaza bela vermesun dıyelım Gule gule gazla en ıyısı bu kızı gelın edelım :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yahu Tubis hakkaten de senin motosikletli resmine rastlayamiyorduk sitede. Iyi ki harekete gectin. :mrgreen:

Dun aksam isten donerken Istanbul Dolmabahcede belediye otobusunun icindeyim ve trafik berbat. Guzel mi guzel italyan bir scooterin uzerinde bir bayan surucu kugu gibi ilerliyordu. Bayan motosiklet suruculerine olan hayranligim bir baskadir. Motosikletinle esenlik dolu nice km.ler dilerim.
Saygilar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bumotoru biyerden tanıyom sanki,tabiya hatta binmiştim bile üstüne

kızım diyince uyku sersemliğimle dedimki siteden biri kızının fotosunu koymuş bi baktım motor hala gülüom ya :) :) :) Allah kaza bela vermesin tubiş gecen motorumun anaktarını bi kız arkım aldı anahtarsız kaldım senin anahtarıgın gibi anahtarlığımız olmnadı ki :( :p

güzelmiş herşey pembe ama motor kırmızı onuda pembe yapson daha özel olurdu yinede kazasız belasız kmler:rendeer::rendeer:

motorda güzel üstündeki kızda güzel ( kenan duymasın ) birde pembe transalpin üstünde olsa ne yakışır ama değilmi :rendeer: allah daha iyilerini nasip etsin tubiş SENİ SEVİYORUZ :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
motorda güzel üstündeki kızda güzel ( kenan duymasın ) birde pembe transalpin üstünde olsa ne yakışır ama değilmi :rendeer: allah daha iyilerini nasip etsin tubiş SENİ SEVİYORUZ :rendeer:

Kendi adına konuş...Ya ben sevmiyosam?.....:silent::silent::cherry::cherry:

Tubiş iyi yapmışsın fotoyu eklemekle....

Yakışır benim bacığıma..:rendeer:

..Hani patilerde süper yani...:wiinkk::cherry:

GKN

güzel güzel, yakışmışsınız tubacım:)
daha iilerine sahip olabilmen dileğiyle..:rendeer:

demekki senin kullandığın kaskta kız kaskı:queen:
tubiş acelen neydi az daha dursan tarihi eser değeri kazanacakmış senin resim:p

isoooooooo simdi sana isooooooooosssssssss diecesss deilmi:queen::queen::queen:

allah kaza bela vermsin tubis hanuuum:cat:

Aynı motoru kullanıyoruz, rengi bile aynı... ne tesadüftür ki benim motorunda sele arkası taşıma demiri yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar