Bu da benim kızım :) 2 sene oldu bi foto koyalım artık :))

falcontf9.jpg

Bu daha çok yakışmış.

Valla baya erken olmuş bu resim tuğba :p Evet ilkgozagrilari baskadir gerci NX4 de yakısmıs sana he :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pembe tubiş hani moturlar pembe değil sen pembeyi çok severdin..

szr

Cygnus lar hakkaten güzel scooterlar , eskiden tipi pek sarmazdı beni ama son zamanlarda hoşuma gidiyor, karizması var ; Tuğbanım ada cok yakışmış zaten:)

Super Moderator
tuğçe sen az daha bekle tubiş fuarda bizle olucak inş. geçen seneden sözü var gelcek gene fuara:cat:

Söz mü verdim :cyclopsan Yok yaw kısmetse dedim. Bakalım, inşallah... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya aslında boyatacaktım ama ha sattım ha satıcam derken kaldı. Şimdi de hevesim kaçtı baksana ne kadar pis.. :) Önceden ıslak mendillerle silerdim sürekli. :mrgreen:

yaa dimi ilk heves zamanları birçoğumuz motorların üstüne titrerdik sen yinede silmeye devam et bakarsın alıcısı çıkar sende ilan verirsin bayandan temiz motosiklet hakkında en hayırlısı ne ise o olsun kazasız sürüşler dileğiyle..

bende hussarımı pembeye boyatmak isterdim fakat hem durumum sıkışık hemde ruhsata işletecez neyse şimdilik simli parlament mavisi olarak binelim ALLAH korusun eğer kaza yaparsam o zaman pembeye boyatıcam..

ooo ıste endurocu kız scooter falan acmıyo senı tubıs en ıyısı enduro:p gerısı tırt

Ben de bu motoru yakından görme şansını yakaladım :cherry: Maşallah :)

yok tubis yaa ..bu motor sana ufak..sana ta. yakisir..:) saka saka latife yapiyorum gule gule kulan..kazasiz belasiz surusler dilerim..

re:

Güzel Resimier :) Bende Başlık Açmayı Düşünüyorum Ama Nasıl Resim Koyuldugunu Çözemedim .. ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar