bu cumartesi büyük gün

Benimde arkadaşım girecek hafta sonu yazılı sınava acaba,bu sınavın direksiyonu ne zaman yapılacak bilen var mı?Sınava girecek arkadaşlara başarılar......:rendeer:

direksiyon sınavı yazılı sınav açıklandıktan sonraki 1 hafta içerisinde yapılacak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yahu takma kafana bu kadar; okuma yazması olan herkes geçer bu sınavdan. Biraz mantık yürütmen kafidir ki motosiklet kullanmaya karar veren bir kişi zaten sağlıklı mantığa sahip kişidir!

Başarılar dilerim kardeşim motor bilgin ve trafık kurallarını biliyorsan bence hiç problem yok . sınavda heycanlanma yeter bence çok kolay şimdiden hayırlı olsun:cat:

Ewet arkdaslar buyuk gune cok az kaldı en soru hangı konulardan cıkar takıp edne gercı ben gırdım ama sımdı tam tesısat hazırlanıyom

arkadaşım Allah başarılar versin

ben de hemen kurban bayramından sonra kayıt olacam

biliyosunuz 20 ocaktan sonra kayıt olanlar yeni kanun üzerinden ehliyet alacaklar 2 yıl 125 cc üzeri kullanamıyosun çok kötü hemen almam lazım:pale:

Yarınkı sınavda herkeze basarılar dılıyorum arkadaslar ınsallah ıstedıgınız gıbı gecer sınavınız yaparken bızlerıde dusunup hadı yallah kazancam dıyın ve bıttırın su ısı hadı sıze guvenıyorus

Herkese başarılar ben A2 almıştım şimdi B için giricem yarın trafik ve motordan

Ewt arkdas ben hazırlanıyom bugun4 test yaptım suanda super gıdıyom 48 soruda en fazla 8 yanlıs yaptım sımdı gecmıs donemle bakıcam yatmadan once son bır kez konuları okuyacam sabahtan donuslere gecme ustunluklerıne bakıcam sonra sınava gırmeden yanınıza su alın bol bol ıcersınız :D herkeze basarılar soruları net okuyun arkdsalar ben acele etmıstım oncekıde caktım

Ehliyet sınaında başarılar diliyorum.

Dersleri biraz dinlemişsen ve de kitap alıp soruları çözmüş isen zor bir şey yok aslında.

Yanlış cevap, doğru cevabı götürmüyor nasıl olsa.

ewtt buyuk sınava son 12 saat 10 dakıka :) uzun zamandır silivriye gıtmemıstım bakım yenılık varmı sınav yerım sılıvrı lisesi

Ehliyet sınaında başarılar diliyorum.

Dersleri biraz dinlemişsen ve de kitap alıp soruları çözmüş isen zor bir şey yok aslında.

Yanlış cevap, doğru cevabı götürmüyor nasıl olsa.

saol :) ewet dedıgın dogru derslere gırdıysen bırazda test cozduysen kazanmamak bıraz zor :)

Son düzenleme:
ben hıc bır derse gırmedım netten sureklı test cozuyom bugun 5 oldu

Ben a2 alırken sadece eski çıkmış sorulara baktım ve ezbeledim aynıları çıktı :) farklı sorular çıkmıyor şimdi gene ne kursa gittim ne kitap açtım eski sorulara çalıştım nasılsa gene aynı sorular çıkıcak :mrgreen:

Arkadaşlar merhaba
Kawasaki VN800 Drifter / VN800 Vulcan arasında ne fark var ?
Slm.

Arkadaşlar merhaba
Kawasaki VN800 Drifter / VN800 Vulcan arasında ne fark var ?
Slm.

bune yarınkı cıkcak motor sorularından birimi :p bu soruyu yanlıs yere yazmıssın videolar bolume yaz :S bu sorunun burda ne ısı var ?

Ben a2 alırken sadece eski çıkmış sorulara baktım ve ezbeledim aynıları çıktı :) farklı sorular çıkmıyor şimdi gene ne kursa gittim ne kitap açtım eski sorulara çalıştım nasılsa gene aynı sorular çıkıcak :mrgreen:

ewt dedıgın dogru eylul ve agustosun sorularını cozdum hepsı aynı nerdeyse

Son düzenleme:
:) bu ne alaka kawasakı dıyo ya arkdaslar az kaldı ben cıkıyom sımdı 11 de zeytırburnunda sınav varmı orda gırecek sınava ?

aynı tabi kardeşim adam ne soracak motorparçasından başka bişey soramazya dönüp dolaşıp yine aynı soruyu soracaklar :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben bir onceki nesil surucu adayi olarak yazili ve uygulama sinavlarina girdim. Ikisinden de gecmisim. Trafik mudurlugune evraklari teslim ettim. Carsamba gunu ehliyeti aliyorum. Simdi sira motor almakta ve kararsizlik yasiyorum. Ne berbat birseymis yahu. O mu bu mu derken ruh sagligi alt ust oldu. :)

sınavda başarılar dostum ((((. umarım güzel puanlarla sıkıntıya süşmeden alırsın ehliyetini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar