bu cumartesi büyük gün

Osmaniye İl Temsilcisi
Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun şimdiden, çünkü bir insan çok istiyorsa mutlaka sahip olur

motor ehliyetiyle araba ehliyeti bir alınabiliyormu?

alına mıyor kardeşim ben denedim olmadı :mrgreen:

il önce b sınıfının sınavına girdim almaya hak kazandım sonra a2 ye girdim

kardeşim başarılar dilerim tüm sınava girecek sürücü adaylarınada takma kafana geçersin kolay bir sınav motordan biraz çakıyorsan rahatlıkla geçersin:)

alına mıyor kardeşim ben denedim olmadı :mrgreen:

il önce b sınıfının sınavına girdim almaya hak kazandım sonra a2 ye girdim

kardeşim başarılar dilerim tüm sınava girecek sürücü adaylarınada takma kafana geçersin kolay bir sınav motordan biraz çakıyorsan rahatlıkla geçersin:)
yaw neden öyle uğraştırıyorlar bi taşta iki kuş olmuyor bi türlü:salut:

zaten yeni yasa geliyormuş yeni ehliyet alanlar 125 cc den fazla alamıyormuş 2 sene öyle bişey olacakmış

basarılar dılerım arkadasım..yakında subat mart veya nısan gıbı bende yazılıcam...

B sınavı il e A2 sınavı arasında ne gııb farklı sorular var yazabılırmısınız :)

B sınavında sorular A2 sınavında sorular
ilk yardım: 40 soru 30 soru
motor: 30 soru 20 soru
trafik: 50 soru 40 soru

soruların tarzı hemen hemen aynı sadece motor sorularında biraz fark var. önceki dönem sorularını çözersen yaparsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özellikte motosiklette motor soruları çok enteresan.bütün öteki eğitimlerinizi,bilgilerinizi filan unutun sorular inanılmaz aptalca ve orta alt düzeydeki zekaya göre tasarlanmış bu sorular için önceden çıkmış sınav sorularını araştırın.nette hazır testleri bile var.
bi de sınavdan önce muhakkak sürücü kursunun motosikletine binin.Çorlu'da kendi motorumuzla sınava almadılar.Tedbirli oldugumdan önceden denediğim 2000 model bir enkaz Minks ile sınava girdim.

b ehliyetine önce girersen ve ya girmişsen a2 ehliiyetinde sadece 20 soru yapıosun motor olması lazım oda diğer türlü ilk yardım,trafik ten girmiyosunn eğer b ehliyetin yoksa ikyardım,trafik,motor dan giriliyorr teşeürlerr.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alt tarafı 20 soruya giriceksin yaff ne bu telaşşş :mrgreen:

ben daha sınav başlamadan önce bitirmiştim de:mrgreen:

bende gırcem gecen sınavda trafıkten kaldım ama hep kendı hatam acele acele cozdum tam soruları anlamadan yaptım sınav sonucu acıkladı 65 kalmıstım tekrar soruları cozdum yanıltıcı soru cok var dıkkatlı olun derım acele etmeyın ben ole yapcam

B sınavında sorular A2 sınavında sorular
ilk yardım: 40 soru 30 soru
motor: 30 soru 20 soru
trafik: 50 soru 40 soru

soruların tarzı hemen hemen aynı sadece motor sorularında biraz fark var. önceki dönem sorularını çözersen yaparsın

nerden bulabilirim eski soruları ?

Bende bekliyorum bakalım ne olacak.

nerden bulabilirim eski soruları ?

Biraz reklam olacak ama. Siteye üye olup online sınava girip kendini test edebilir a2 de çıkan sorulara ulaşabilirsin.
NOT:Sitede arada bir geçici kapanmalar olabiliyor. Sayfa görüntülenemiyor diye canınızı sıkmayın arada bir tekrar deneyin.
www.testsitesi.com

Son düzenleme:
Bende bekliyorum bakalım ne olacak.

Biraz reklam olacak ama. Siteye üye olup online sınava girip kendini test edebilir a2 de çıkan sorulara ulaşabilirsin.
NOT:Sitede arada bir geçici kapanmalar olabiliyor. Sayfa görüntülenemiyor diye canınızı sıkmayın arada bir tekrar deneyin.
www.testsitesi.com

saol suan gelişim sürücü kursunun testlerıne bakıom :)

Benimde arkadaşım girecek hafta sonu yazılı sınava acaba,bu sınavın direksiyonu ne zaman yapılacak bilen var mı?Sınava girecek arkadaşlara başarılar......:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar