Bu çizikler nasıl gidecek?

Motoru alalı 3 gün oldu ama bugün evin önünden döndürürken evin yanındaki boruya sürttü motorun önü. İçin yandı resmen :mrgreen: böyle bir şeyi nasıl çözeriz tecrübesi olan?

jnqJA9.jpg

Boruyamı sürttü duvarı motorla sıvamayamı çalıştın :queen: oje dicem cizikler buyuk sakın kalem kullanma pasta cila kullana bilirsin :D

Pasta cila kullan ama derin gibi duruyor çizikler tamamen kapatamazsın boya ister. Öyle oje filan kullanma b*k gibi durur. Çizik kalsın daha iyi.

Motor duvara sürtmemiş sen motoru duvara sürtmüşsün lütfen motora suç atma :queen:

wd 40 la sılıncede buyuk olcude göze batmıyor yapabiliyorsan ince zımpara ile üzerinden geç derin çizikler düzelsin sprey boya tıs tıs yada olmadı zemını duzle stıcker yaptır üstüne göze batmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Çizikler diye başlığı görünce evvah çocuk motoru devirdi 2-3 metre sürüklendi dedim. Ufacık çizikten ne olacak bundan sonra daha dikkatli ol.

ben de bugün başlık açmadı, nerde kaldı açmadı hala diye düşünürken bunu gördüm ve içim acıdı resmen. geçmiş olsun.

Motor ben düştüm,sürüklendim diye bağırıyor..
Ne çiziği,erimiş,neredeyse plastik delinip içerisi görünecek..
Korkmayın kimse alay etmez,ayıplamaz sizi....
Boyatmadan tamir ettiremezsiniz...

Motorun grenajının üst tarafı çizik hocam.

Arkadaşlar direk yeni parça sipariş etsem nasıl olur ön sağ grenaj?

Motorun grenajının üst tarafı çizik hocam.

Arkadaşlar direk yeni parça sipariş etsem nasıl olur ön sağ grenaj?

Ne granajı Allah aşkına altı üstü çizik bu kadar büyütmeyin kimin motorunda çizik yok ki? En ufak bi taş gelse çiziliyor. Her çizildiğinde parça mı alıcaksınız :) Azıcık bi zımpara çekin sonrada pasta cila yapın tamamdır.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Ağa bu motor devrilmiş yerde sürüklenmiş gibi ama neyse :D

Nazarlık iyidir bende aldıktan 2 3 gün sonra çizildi elemiyorum nazarlık kaldı o şekilde:p

wd 40 la sılıncede buyuk olcude göze batmıyor yapabiliyorsan ince zımpara ile üzerinden geç derin çizikler düzelsin sprey boya tıs tıs yada olmadı zemını duzle stıcker yaptır üstüne göze batmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=xL2HIuJR43A

https://www.youtube.com/watch?v=kYtpMQfhFSI

O olay yalan. Yolladigin ikinci video'nun yarisindan itibaren de adam o ana kadar soylediklerinin kandirmaca oldugunu acikliyor. Sadece yuzeyi yaglamak suretiyle parlatmis oluyorsun. Iki gun sonra ya da ilk yagmur / yikamada o etki yok olur.

çizik yukarda, ters dönüpte mi düştüm sizce, ve sadece 3 cm2'lik alan mı hasar gördü :mrgreen:

r90d3B.png

Bende dokunmatik telefonlarin ilk çiktiği zamanlar bi telefon almistim , alir almaz dusurdum her yeri çizilmişti 😆gecmis olsun,grenajlari kaplat bence hem fark olur hem belliolmaz

O olay yalan. Yolladigin ikinci video'nun yarisindan itibaren de adam o ana kadar soylediklerinin kandirmaca oldugunu acikliyor. Sadece yuzeyi yaglamak suretiyle parlatmis oluyorsun. Iki gun sonra ya da ilk yagmur / yikamada o etki yok olur.

Dostum çiziği yok etmiyor zaten böylede bir iddam olmadı sadece yüzeyi parlattığında çiziğin görünürlüğü çok düşüyor göze daha hoş görünüyor arkadas motoru yatırdı onunkinide wd 40 la baya bi azalttık sonra sticker yaptırdı oraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar