Ya arkadaşlar size bir sır verimi, benim motorumda ancak bu kadar yakıyor 
turist taşırken kafayı camdan çıkararak, "topkapı topkapı" diye bağırıp korsan minibüsçülük te yapıyormuş.
Ya arkadaşlar size bir sır verimi, benim motorumda ancak bu kadar yakıyor![]()
geçen minibüsçüye 1.50 verdim, ücret 1.40 tı üstü kalsın dedimsen minibüsten bozuk paranı almak için ağlaşıyosun şoferin ağzına bakıyon nerde benim param diye aç mamur...:queen:
geçen minibüsçüye 1.50 verdim, ücret 1.40 tı üstü kalsın dedim![]()
vah kardeşim vah...seninde işin zor...melmeketden uzak motördan uzak...kıyamam...
evladım o dediklerin shuttle...4 euroya adam taşıyorlar...ben lüks özel donanımlı Mercedes Vıto ile turist taşıyorum 25-150 eurodan...bahşişim olsun bırakda...hem adamlar zengin VIP yolcu...sen minibüsten bozuk paranı almak için ağlaşıyosun şoferin ağzına bakıyon nerde benim param diye aç mamur...:queen:
valla...:silent:
sen diline birazcık hakim olup 1 sene beni yanlız bırakmasaydın, şimdilerde 3ünede gerekli cerrahi müdahaleyi (jinekolojismırno bak yavaş yavaş döşüyoruz arkadaşlara...bellerini incitmiyoruz...![]()
way way way , hoşgeldin çakma romenYemin et anladıgına ! Utanıyorum senden sen nasıl bi türsün ya olmuyacak şeylere kafa yoruyon milletinde beynini yoruyon boşuna engiliz turiste nasıl yağcılık yapılır 5 euro bahşiş kapılır şeklinde tez yapıyordun o bitti herhalde turizmcilerin yüz karası:farao:
vah kardeşim vah...seninde işin zor...melmeketden uzak motördan uzak...kıyamam...