Bu bir rekor - 100 km'de 2.9 lt

turist taşırken kafayı camdan çıkararak, "topkapı topkapı" diye bağırıp korsan minibüsçülük te yapıyormuş.

evladım o dediklerin shuttle...4 euroya adam taşıyorlar...ben lüks özel donanımlı Mercedes Vıto ile turist taşıyorum 25-150 eurodan...bahşişim olsun bırakda...hem adamlar zengin VIP yolcu...sen minibüsten bozuk paranı almak için ağlaşıyosun şoferin ağzına bakıyon nerde benim param diye aç mamur...:queen:

Ya arkadaşlar size bir sır verimi, benim motorumda ancak bu kadar yakıyor :p

valla...:silent:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sen minibüsten bozuk paranı almak için ağlaşıyosun şoferin ağzına bakıyon nerde benim param diye aç mamur...:queen:
geçen minibüsçüye 1.50 verdim, ücret 1.40 tı üstü kalsın dedim :p

la mete fener 4-2 yenildi, akşam arayıp sorduydun hani, bende yeni öğrendim :)

evladım o dediklerin shuttle...4 euroya adam taşıyorlar...ben lüks özel donanımlı Mercedes Vıto ile turist taşıyorum 25-150 eurodan...bahşişim olsun bırakda...hem adamlar zengin VIP yolcu...sen minibüsten bozuk paranı almak için ağlaşıyosun şoferin ağzına bakıyon nerde benim param diye aç mamur...:queen:

valla...:silent:

inandınmı yoksa :pr: :mrgreen:

smırno bak yavaş yavaş döşüyoruz arkadaşlara...bellerini incitmiyoruz...:p
sen diline birazcık hakim olup 1 sene beni yanlız bırakmasaydın, şimdilerde 3ünede gerekli cerrahi müdahaleyi (jinekoloji:p) yapıp tatlı tatlı ameliyat sonrası sigaralarımızı içiyo olurduk :p

Yemin et anladıgına ! Utanıyorum senden sen nasıl bi türsün ya olmuyacak şeylere kafa yoruyon milletinde beynini yoruyon boşuna engiliz turiste nasıl yağcılık yapılır 5 euro bahşiş kapılır şeklinde tez yapıyordun o bitti herhalde turizmcilerin yüz karası:farao:
way way way , hoşgeldin çakma romen :p özledim sizi valla :)

vah kardeşim vah...seninde işin zor...melmeketden uzak motördan uzak...:pkıyamam...

bu adam istanbuldamı yoksa , tutun salmayın bi yere sakın :p 1 aya geliyom , taygır'la tanışmadan olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar