...BU BAŞLIK AMACINA ULAŞMIŞTIR SİLİNMESİNİ RİCA EDERİM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abla anlamadım valla ya...bazı şeyleri yeniden gözden geçirmek gerektiğini anlıyorum sadece...

fuat abi çok dolu gördüm seni...gezide yağmurluk pazarladığın için bir espri yapmıştım herhalde ordan coşkulusun...karakterin ve kişiliğini geçde olsa görüyoruz...şu an sitedesin onunda farkındayım...

beni bilen yine biliyor...

ağır abiyi oynamak...ağır takılayımde adam gözükelim ambiansında olmakda bana ters...yinede dostlarımı iyi seçemediğimi farkettim...bu yazının muhatabı fuat beydir....kimse üzerine alınmasın...

nunu' Alıntı:
bi kan verecen dünya yı ayağa kladırdın onu bile kendi başına yapamayıp milletten yardım istiyosun onuda bırak yok millet online falan dı da yardım etmedi de güldürme be ya sen işine baksana insanlar belki o an orada değil,seni okuyamadı belki işten izin alamadı her kes senin gibi iyilikseverde olmayabilir :)))))))))yada
boş . insanlara saldırmak için bi bahane daha yavaş ol biraz düşeceksin bi yerin kırılacak üzülürüm sonra kim milletin yardımına koşacak dimi dimi????????????

fuat abi bu kan sana veya bir yakınına lazım olsaydı bu aynı yazdıklarını yazarmıydın? çok merak ettim... adamı astık ya...

Moderatör (forrap)
İnsanların zihni çürürse böyle olur işte iyiliği bile algılamada sorun yaşar herkesi kendileri gibi sanarlar :farao: İyilikten bi haber insanlara ne anlatcan ki...Boşver mete abi takma kafana seni bilen biliyo gerisini boşver takılsınlar onlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler tamam ya lütfen kısa kesin kalpler kırılmasın :cat:

daha dikkatli olmayı öğretir bu hayat bize dostum...kendini rahat mutlu hissetme...yanılırsın...yanıltırlar...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yüreğindeki iyiliği bilen biliyor Mete, takma kimseyi. Biz seni böyle seviyoruz...

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar