...BU BAŞLIK AMACINA ULAŞMIŞTIR SİLİNMESİNİ RİCA EDERİM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komutanım ....roxeanne nickli arkadaş b+ lazım diyince atladım...benim tanıdığım değil...ama iş kazası olmuş...forklift devrilmiş...adamcağızın bacağı kopmuş abi yav...allah korusun....

mete_han, Duyarlı olman benı cok duygulandırdı sana cok tesekkur ederım.BEnım yakınım degıl ama kendımı onun yerıne k0oydugumda boyle hıssettım.Buraya topic acılması cın tanımam gerekmez.Bır baskası olsa ve kanım tutsa bende senın gıbı davranırdım.SAna gercekten en ıcten tesekkurlerımı sunuyorum ve senı tebrık edıyoruz burdan.Cok teşekkurler...

Süper Moderatör (BBRR)
mete_han, olm sen bi tanesin ya özele bi bakıver canım aksamda seni cepten arayacam

mete_han, bu yapmış olduğun insanlık senin ne kadar adam gibi adam olduğunu bir kere daha gösterdi, tebrik ederim kardeşim hep böyle devam et....

Moderatör (forrap)
Sen üstüne düşeni yapmışsın abi...Umarım hastanın durumu iyidir.Allah kimseye göstermesin bacak kopması falan basit şeyler değil vallaha ne diyelim allah beterinden korusun... :pale:

Allah allah, forklifti nasıl devirmişler yauv...allah esirgesin, en hafifi 3 tondur onun be :pale: Helal sana metehan...benim işyerim kartal'a çok yakın, şirkette olsaydım sana yardımcı olurdum ama geçti...

EVET BEN BİR KAHRAMANIM.... :p :p :p :p aferin bana....

:queen: :queen: :queen:

valla filmlerde olur ya...hani son dakikada hastaneye yetişip hayat kurtarırsın ya...hasta derki sana hayatımı borçluyum falan...böyle bir ambians beklerken pek bir faydamız dokunmadı anlayacağınız...abi elimizden bu gelir...bari kanımız işe yarasın dedik olmadı...

iyiymiş hasta galiba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kan vermek için bu kadar reklama gerek yok meteccim :rendeer:
ben kartala gidecem bu kadar yol tepecem kan vermek için kanı almadan geri gönderecekler :silent:
sağlıklı kişilerin üç ayda bir kan bağısı yapması çok güzel bi olay ama reklamla değil
iyilik yap denize at boşuna dememişler

bi kan verecen dünya yı ayağa kladırdın onu bile kendi başına yapamayıp milletten yardım istiyosun onuda bırak yok millet online falan dı da yardım etmedi de güldürme be ya sen işine baksana insanlar belki o an orada değil,seni okuyamadı belki işten izin alamadı her kes senin gibi iyilikseverde olmayabilir :)))))))))yada
boş . insanlara saldırmak için bi bahane daha yavaş ol biraz düşeceksin bi yerin kırılacak üzülürüm sonra kim milletin yardımına koşacak dimi dimi????????????

mete_han, Duyarlılığını tebrik ederim,oradan buraya kadar koşturmuşsun,hiç bir ulaşım aracın yok iken,keşke zamanında ulaşabilse idin,hastaneye yakın birilerini arasaydın,kimsenin telefonu yokmu sende :silent:
Bu arada çıkmadan önce topik acacak fırsatta bulmuşsun :cat:
Keşke anadolu yakasından bir arkadaşımıza haber verseydin eminim o saatten önce en azında bir kaç arkadaşımız orda olabilirdi,her an nette olamadığımız için fark edemedik,herkes bir koşuşturma içinde olduğundan her saniye takip edemiyoruz :pr:
Bu saatten sonra bir yardımımız olursa elimizden geleni yaparız :cat:

mete_han, seni tebrik ediyorum..Keşke herkez senin gibi duyarlı olsa :thumleft:

mete_han' Alıntı:
EVET BEN BİR KAHRAMANIM.... :p :p :p :p aferin bana....
iyiymiş hasta galiba...
Bırakta başkaları sana kahraman desin,yaptığın çabayı anlamaya çalışıyordum ama sen kendin bitirdin. :pr:
Anadolu yakasından kimsenin telefonu yokmu ( yoksa çok acı ) kimi arasan o kişi bu yardımı yapardı ve ne topik açılırdı nede o insan kansız kalırdı :pr:
Çok yardım sever insan olabilirsin ama ben değil en kısa zamanda nasıl yardımcı olabilirim diye düşünmeliydin bence , yinede bu çabanı takdirle karşılıyorum :rendeer:

Bence bu cok hos gorulmesı gereken bır davranıs acıkcası tepkıerı hıc anlamıs degılım!

e_erdun, sana katılmadan edemiyeceğim.. "O sırada online olan arkadaşların başına inşallah boyle birşey gelmez" gibisinden aba altından beddua tarzında bir yaklaşım hoş değilden de öte çok yakışıksız.. Metehan niye sen birşeyleri diğer insanlar gibi normal yapamıyorsun hocam anlamış değilim. Hepimizin birilerinin yardımına koştuğu, kan verdiği olmuştur. Ama beni biri burdan alsın motorla kartala bıraksın, 15 dk içinde cevap verin yoksa çıkacağım falan tarzı bana gerçekten ilginç geldi. Günü o saatinde çoğumuz çalışmakta oluyoruz, birden hızır gibi motora atlayıp 15 dakika içinde seni birinin alabileceğini düşünmen hadi neyse de, insanlar aramadı gelmedi diye verip veriştirmen, başka siteden aradılar burdan aramadılar diye sitem etmen çooook çok daha ilginç geldi. İnsanları kendinden soğutuyorsun Metehan bilmem farkında mısın ?

cenkmenderes hacı naber? 375649678 yıl oldu görüşmeyeli???????????????? :queen: :queen: :queen:

Böyle bir durumda foruma mesaj atıp bu ilanla 15 dakika vakit kaybetmekten başka akla gelebilecek diğer bir yol;

"Bir kurye servisini arayıp motorlu kurye çağırmak...
Kurye 10 dakikada gelir, paket olarak kendinizi hastaneye en çabuk şekilde yollarsınız, kurye arkadaş da muhtemelen anlayışla karşılayıp bu hayati taşımayı ücretsiz yapar."

(bu da başka bir senaryo... ama kahramanlık ilan etmek de cazip tabi.. geçti artık...)

lanet olsun iyilik yapana arkadaşlar ya...

bir espriyi bile anlayamadınız ya...

yapılan iyiliklerin reklamı tabiki yapılmaz...

ama bu kadarda eleştiriyi herhalde haketmedim...

kalbimizde bişey yok ama...lanet olsun bana ya...

bu başlık amacına ulaşmıştır...adminler lütfen kilitleyin artık...

sizle niye paylaşıyorumki herşeyi...salaklık bende...

Yani bu konuşanlar boş konuşmuş ve eminim ki eleştri yapanlar cesaret edipte bir yerlerini kaldırıp kan vermeye gitmezlerdi, toplum içinden soyutlanmışmısınız nesiniz ya, sanki mete adamı öldürmeye gitti, ayıp ayıp, bide utanmadan hesap soran var ya 15 dk niye vakit kaybetmişmiş, utanın.... :farao:

Cidden cok ayıp arkadaslar.Boşver mete sen onlrı yaptıgının ne kdr guzel bısı oldugunu kendın bıldıgın surece ınsanları takmamanı onerırım sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar