...BU BAŞLIK AMACINA ULAŞMIŞTIR SİLİNMESİNİ RİCA EDERİM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR 4.LEVENTDEYİM...SANAYİ MAHALLESİNDE...BENİ KARTALA MOTORUYLA BIRAKACAK BİR ARKADAŞ VARMI...ŞİMDİ OTOBÜSE BİNSEM...ANCA 1SAATTEN AŞAĞI ORDA OLAMAM...BİR ULAŞIM ARACINA İHTİYAÇ VARDIR...MOTORLA UÇARIZ...CEBİM 537 335 22 33...EĞER MOTOR OLMAZSA 15 DAKİKADAN KARTALA DOĞRU YOLA KOYULCAM...AVRUPA YAKASINDAN OLURSA BERABER GERİ DÖNERİZ...

TAKSİYE BİNEYİM DİYOM AMA...PARA YOK...15 DK.İÇİNDE CVP LÜTFENNNNNNN....

537 335 22 33

ANA YOLA ÇIKACAM 15 DAKİKADAN...SANAYİ MAHALLESİ ÜST GEÇİDİN ALTINDA OLACAĞIM......

ERHANIM ABİ BİR İZİN ALSAN UÇARIZ KARTALA...

[email protected]

kartal devlet hastahanesindeymiş yatan hasta...ben oraları hiç bilmem...

mete_han, ilk sayfada kalsın diğer sayfalara dolanmasın diye anca bu gelir elimden...

valla cebim açık beyler ben kartala uçuyorum...hadi bay...arayan arasın veya anadolu yakasında birileri beni karşılasın diyorum...

537 335 22 33

evet sanırım cok mutlu oldum bulunduguna sukurler olsun kı aramızda boyle duyarlı ınsanları gormek cok ama cok sevındırıcı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han, seni duyarılılığında dolayı tebrik ediyorum yanaklarından öpüyorum abi... :rendeer: karşıda otursam tereddütsüz bırakırdım seni... neyse Acil şifalar dilerim.... :rendeer:

Allah kahretsin motoru Leventte bıraktım bugün yaaaa :pr: :pr: :pr: :pr:

arkadaşlar mete şu anda kavacık civarında otobüs dolmuş gidiyor, kardeşim benim, yok mu alacak bi adam... race falan ... aloo..hani carefour karşısı falan olabilir...

Walla ben bostancıdayım ama hava kötü yağmur yağar diye motoru Leventte bıraktım, servisle geldim bugün. Eğer motorla gelseydim uçarak giderdim. :pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :salut:

Benim motor kazalı oldugu için evde bıraktım. Arkadaşlarımı arıyorum ama çok ters bir saat. Varsa uygun biri gitsin arkadaşlar. Yada mesaj atıp topigi anasayfadan dusurmeyelim.

evet arkadaşlar mete gitmiş, galiba ihtiyaç mı yokmuş yada saat 4 den sonra kan almıyoruz demişler ne alakaysa, yani bundan sonra saat 4 den sonra kan lazım olursa yandığımızın resmidir, şimdi çocuk gittiği gibi dönüyor bir sürüde çile çekti , işe yarasaydı bari keşke, haybeye gitti, çile çekti, tabi bilemezsin de iyi organize olmak lazım bu durumlarda , telaşa kapıldımı böyle yanlışlar oluyor, allah kimseyi düşürmesin bu durumlara.... :king:

abiler geldim...hastanın yakını erol beyle acilin önünde buluştum...saat 4.ten sonra kan almıyormuş kan bankası...olayın aciliyeti kalmadı galiba...tel verdim...gece taze kana ihtiyaç olduğunda arayabilirlermiş...

ben konuştuğum kişinin roxeanne olduğunu sanıyordum...meğer onun arkadaşı bir bayanmış...motordelisindeymiş galiba...cepte tam anlayamadım...roxeanne arkadaşına selam söyle...bizim siteyede bekleriz...

işe yaramasakda kendimi mutlu hissediyorum...

ama bir gerçek varki insanın yardım etmesi veya çabalaması için 1.derece yakını olması şart...veya başına gelecek yani...bende başta nazlandım içimden şimdi kartala kim gitcek diye... ama yolda ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim...

içim rahat en azından...

yok abi siteden bir üye olsa millet en azından saldırırdı...bir allahın kulu bile aramadı yav...onlıneda bana lojistik anlamda yardımcı olabileceğine inandığım çok arakadaş vardı...neyse...yaşandı bitti saygısızca...

biz lay lay loma dönelim yine..

allah o saatlerde onlınedaki arkadaşların başına böyle belalar vermez inşallah...

roxanne beyoğlunda cumartesi akşamki buluşmaya arkadaşınıda çağırsana...sen geliyorsun galiba....motordelisi.comdaymış oda...yabancı değil bizden sayılır... nickini söyledi duyamadım...selamlar sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar