Bu araba 2500 DOLAR (belamıdır nedir)

son aldığım bilgiye göre hollanda bu otomobili ülkeye sokmuyormuş, airbag gibi abzı donanımları zorunlu kıldığı ve bu otomobilin böle donanımlardan yoksun olduğu yasak koyma sebebiymiş.

en doğrusu hocam aferin hollandalılara çok gereksiz insanlar ama canlarını düşünüyo herifler. bi yöndende tam türkiyelik araba aslında memur arabası olur bekar arabası olur başka bi yol olmaz bu arabadan arabada denemez 4 tekerli taşıt:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu araba ucuz değil aksine çok pahalı ülkemize girece olursa 8.000-8.500 civari kdv dahil girecek ve arabanın içinde aksesuar yok bunu almak için akılsız olmak lazım yinede tercih meselesi

Şehir içinde 90la bu arabaya girecek kamyon nerde var ?

Zaten max.70km hızla şehirdışına veya çevreyoluna çıkılırmı ?

Şehirlerarası yolda 150cc scooterla 80-90la gittiğim halde
2dk'da bir birisi solluyor beni ,
ödüm patlıyor uçup gidecem bi tarafa diye !!!

MESELA DEDİK AMA 90 NE KELİME SCANIA VABISLER TAM YUKLU YANİ (40 TON) LA 100 U RAHAT GORUYOLAR BOŞ Bİ KAMYONDA ÇOK RAHAT 150 180 GORUYOR VE ŞEHİR İÇİNDE HİÇ Mİ YOK HIZLI KAMYON SUREN ŞUNA İNAN KAZALARIN YUZDE 70İ KAMYONLAR YAPIYOR

ağlanacak halimize gülüyoruz,kimsesi olayan maddi alım gücü olmayanlara insanlar eski elbiselerini verirlerya,bizlerde öyleyiz avrupa bize verir bizlerde seviniriz üretiyoruz diye hava yaparız.Acı ama gerçek taklit ediyoruz üretmiyoruz,demonte ediyoruz imal etmiyoruz.Avrupa kendine bir çöplük bulmuş.Fakat şu davar piyasada satılan tata pikapların motorları mersedes diye biliyorum hindistanda bizim gibi üretmiyor monte ediyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağlanacak halimize gülüyoruz,kimsesi olayan maddi alım gücü olmayanlara insanlar eski elbiselerini verirlerya,bizlerde öyleyiz avrupa bize verir bizlerde seviniriz üretiyoruz diye hava yaparız.Acı ama gerçek taklit ediyoruz üretmiyoruz,demonte ediyoruz imal etmiyoruz.Avrupa kendine bir çöplük bulmuş.Fakat şu davar piyasada satılan tata pikapların motorları mersedes diye biliyorum hindistanda bizim gibi üretmiyor monte ediyor

Abi öyle bi noktaya değindinki gerçekten halimiz çok kötü türkiye gibi bir ülke kaynakları olmasına rağmen kullanamıyor..

GKN

dün akşam haberlerde 2.000ytl die vermiş bunu
ben cuma günü arabama 4 lastik sordum 1.200 ytl dedi michelin bayii, nası olcak:p
arabayı satıp bundan alalım 5-10 tane kullanır kullanır atarız, buda o tek kullanımlık şeyler gibim bişi sanırsam:queen:

dün akşam haberlerde 2.000ytl die vermiş bunu
ben cuma günü arabama 4 lastik sordum 1.200 ytl dedi michelin bayii, nası olcak:p
arabayı satıp bundan alalım 5-10 tane kullanır kullanır atarız, buda o tek kullanımlık şeyler gibim bişi sanırsam:queen:

2.000 ytl den ucuz 125 cc motosiklet bile yok bu araba 2.000 ytl den girerse pazara satış rekorları kırar. adam kendine, karısına, çocuğuna bile alır. onsan sonra benzinin litresi 5 ytl olur. tüketiğim çılgınlığı bu olsa gerek:bounce: sevgilime ne hediye alcam diye düşünmesin kimse çekin altına bi araba nede olsa 2.000 ytl:p

70 Km hızla şehirler arası yola çıkmak hemde ufacık bu makina ile, TR şartlarına göre bi iş değil, 3 milyar buna vereceğine 3 daha verip 2. el bir araç almak daha akıllıca olur. En ucuz Lada bile şehirler arası yolculuklarda 180 km' yi rahat rahat görüyor, ayrıca Lada'nın 7mm karoseri var, bu aracın bence sınırdan içeri alınması hata olur...

bu arabalar sadece böle küçük şehirlerde bayanların işine yarar veya yazlık yerlerde örneğin bnm memleketim hatay-iskenderun küçücük şehir bu arabayla burda her yere gidersin çok ii yha :D

aracı photoshopla modifiye ettim bakalım beğenicekmisiniz:rendeer:

ilk sayfada vardı yinede burayada koyayım

080120081303133fd969255gy9.jpg

Ama en önemli şeyi unutmuşsun

"Tek rakibim THY" çıkartması yok:queen::queen:

asm

Türkiye fiyatı 11 bin ytl(13 diye de duymuştum) olacakmış galiba(yada öyle hesaplanmış)

Araçta kalorifer yok,son hızı belli vs. :)...

11 bin ytl'ye bırakın sadece kaloriferi,klimalı araç alınır.

4 hava yastığı,klima,Abs(+Asr vs.) vs. vs. envai araç dolu piyasada...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar