BT İnterkom kullananlar gelsin

3 saniye düğmeye basılı tutuyorsun, eşliyor cihazı. Bu kadar basit yani, hafızasında tutsa ne olur unutsa ne olur. Lcd ekran vs, böyle ucuz aletlerde ne kadar komplike o kadar bela. Düz modelini al geç.

3 saniye düğmeye basılı tutuyorsun, eşliyor cihazı. Bu kadar basit yani, hafızasında tutsa ne olur unutsa ne olur. Lcd ekran vs, böyle ucuz aletlerde ne kadar komplike o kadar bela. Düz modelini al geç.

teşekkür ederim o kadar basit ise dediğinizi yapayım

lcd ekranlı almayın,değmez.ben eski modelini kullanıyorum 8 aydır çok memnunum.Yağmur çamr sıcak soğuk dinlemeden hem müzik dinlemek hemde telefon işlerimi rahatça görüyorum.mikrofonu çok harika,net bir şekilde duyuluyor.

hocam o zımbırtı kafandayken lcd ekranı hiçbir zaman görmeyeceksin, bence gerek yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar ne amaçla kullanılıyor? telefonla konuşmak veya müzik dinlemek dikkati dağıtır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanıcı yorumlarına bakarak bu interkomu tercih ettim. Ürün açıklamalarında iki cihazın bekleme ve konuşma süreleri arasında fark olmadığını görünce ekranlı olanını tercih ettim, tek nedeni de sürüş halinde değilken ekrana bakıp şarj durumunu görmek istemem. (Cihazı yeni aldığım için henüz pilin ne kadar dayandığını test edemedim.) Aliexpress'te ek yumuşak kablolu kulaklık setiyle birlikte aynı fiyata satanlar var (ben de böyle aldım) bedavadan yedek kulaklık+mikrofona sahip olmak anlamına geliyor, araştırın derim.

Cihaz kapalı iken açma düğmesine 8 saniye boyunca telefonu aramaya başlar. Bulabilmesi için telefonun bluetooth'unun açık olması gerekir. 3 saniye değil yani. Eğer bir kere eşleştirirseniz bi sonraki açma da 8 değil 3 saniye yeterli olacaktır. Tanıtmış oldunuz artık.

Düşük kalite birşey alıyorsan. Ne kadar az özellik o kadar iyidir. Bozulacak çünkü.
Temel işlevini iyi yapsın bozulmasın başka şeyleri boşver

Kullanıcı yorumlarına bakarak bu interkomu tercih ettim. Ürün açıklamalarında iki cihazın bekleme ve konuşma süreleri arasında fark olmadığını görünce ekranlı olanını tercih ettim, tek nedeni de sürüş halinde değilken ekrana bakıp şarj durumunu görmek istemem. (Cihazı yeni aldığım için henüz pilin ne kadar dayandığını test edemedim.) Aliexpress'te ek yumuşak kablolu kulaklık setiyle birlikte aynı fiyata satanlar var (ben de böyle aldım) bedavadan yedek kulaklık+mikrofona sahip olmak anlamına geliyor, araştırın derim.

Şarj için ben aldığımın içindeki pili değiştirdim. Aliexpressten 5$ a pil aldım. Eskisi 500mah dı benim aldığım 1000mah. Kullanım süresi 2 katına çıktı

Düşük kalite birşey alıyorsan. Ne kadar az özellik o kadar iyidir. Bozulacak çünkü.

Şarj için ben aldığımın içindeki pili değiştirdim. Aliexpressten 5$ a pil aldım. Eskisi 500mah dı benim aldığım 1000mah. Kullanım süresi 2 katına çıktı

Pilin linkini atar mısın dostum?

Ben de bekliyorum pilin linkini.

Bu arada konu sahibi arkadaşım, ikisi de mutlu eder seni. Ekransız olanı kullanıyorum, gayet memnunum. Gözüne hoş geleni al geç.

ake

ekransız, radyosuz versyonunu 1 sene kullandım. çok güzel bir üründü. ancak şuan kendi hatamdan dolayı çalışmıyor. (daha önce montun cebinde kalmış ve makinada bu şekilde yıkandı. o durumdan sonra çalıştı ama su geçirmezliği gitmiş. geçen yağmura yakalandım. mortingen) tekrar alıcam aynısından. kulanlık ve mikrofon yedek olur. pilde var elimde. tek beğenmediğim özelliği şarj girişi usb portu değil. başka bi kablosu var.

Pilin linkini atar mısın dostum?

Benim intercom'un tam modeli şu

2x-1200m-6riders-motorcycle-bike-helmet-bluetooth-headset-intercom-solelyonlinemy-1404-11-solelyonlinemy@73.jpg

Pillerin boyutları en boy değişiyor. Bazılarının eni geniş bazılarının boyu. Bir sürü çeşit pil var.Bunları aslında dron denen helicopterler için satıyorlar. Aslında 3.7volt lityum polimer ( lipo) pil bunlar.

Benzer bir örnek şu resim
lipo-battery.png

Benim intercomun içini açtım. Sonra cetvelle içine sığabilecek en -boy- yükseklik maksimum boyu ölçüp pil aramaya başladım. Ve en büyük ölçüde en büyük Amperli pili seçtim.

Bu intercom'un kasası farklı eğer biri intercomun vidalarını açıp pilin yerleştiği boşluğu ölçerse ona göre size pil bulur buraya linkini atarım.

Burada genel aramada ne kadar çok çeşit olduğunu görebilirsiniz.
http://tr.aliexpress.com/wholesale?...y+3.7v&catId=&initiative_id=AS_20151105022040

Son düzenleme:

pil linkini atar mısın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar