- Konu Yazar
Merhabalar, BT marka intercom satin aldim ebaydan, urunu kaskima monte ettim cok memnunum. Getirtmisken 4lu paket olarak getirttim, sezon acilirken kaskina uygum fiyata intercom baglamak isteyen varsa iletisime gecsin benimle. Urunlerin gelis fiyati 45 dolar, bende 125 tl`den satiyorum. Sahibinden uzerinde 200den asagiya yok bu marka.
Fiyat performans olarak cok guzel urun, su gecirmez, 1000 metre kapsama alani mesafeli, hoperlorler oldukca guclu.
Elimde 3 adet var, birtanesi daha özel lcd ekranlı, lcd ilanin fiyatı 175 tl,dir.
İzmir ici elden satis ve kaska montaj yapılır. İlk gelen alir arkadaslar bu fiyata bulamazsiniz bu bt'leri. Yada kendiniz getirir 1 ay kargo beklersiniz =)
Fiyat performans olarak cok guzel urun, su gecirmez, 1000 metre kapsama alani mesafeli, hoperlorler oldukca guclu.
Elimde 3 adet var, birtanesi daha özel lcd ekranlı, lcd ilanin fiyatı 175 tl,dir.
İzmir ici elden satis ve kaska montaj yapılır. İlk gelen alir arkadaslar bu fiyata bulamazsiniz bu bt'leri. Yada kendiniz getirir 1 ay kargo beklersiniz =)