Boynuna taş bağladıkları köpeği denize attılar

Allah belalarini versİn. Onlara da ayni Şeyİ yapmak lazim.o.b.e.

bunu yapanı ayağına taş bağlayıp yarım yamalak zor zar nefes alabileceği mesafede salacaksın suya ki gücü bitene kadar gebere gebere nefes alacak... ama nasıl olsa gücü bitecek...

ergenliğe yaklaşan bi grup var her türlü psikopatlığı tvlerde görüp anne babalarından da sevgi görmediler mi ne yapacaklarını şaşırıyorlar...geçenlerde köpeğe tekme atan bir çocuğa bende tekme attım...yanlış yaptığı mı farkettim ama aynı acıyı yaşamasını istedim...

usta imzada "Mete Handro acıtır" yazıyo ama ben mecazdır diye düşünmüştüm meğer ciddiymişsin :)

şaka bir yana iyi yapmışsın aslında

ergenliğe yaklaşan bi grup var her türlü psikopatlığı tvlerde görüp anne babalarından da sevgi görmediler mi ne yapacaklarını şaşırıyorlar...geçenlerde köpeğe tekme atan bir çocuğa bende tekme attım...yanlış yaptığı mı farkettim ama aynı acıyı yaşamasını istedim...

aslında yanlış ama doğru :mrgreen:

Motosikleti
bmw f650 cs
İnşallah ALLAH tez zamanda belasını verir

Allah'ım güzel Allah'ım bu nasıl bir vicdan nasıl bir canilik gerçekten gözümden yaşlar geldi şu anda. İnsanlığımdan utandımm yazıklar olsun sizin insanlığınıza annenize babanıza size emeği geçen herkeze yürüdüğünüz yola içtiğiniz suya...Allah belanızı versin.

Okadar canlı evcilleştirildi, bir insanda başarı saglanamadı....

Bunlar ; zayıflara acı çektirmekten hoşlanan , kadın ve çocuk döven sadist ruhlu korkak insanlar. Sadece kendisine karşı gelemeyeceklere güçleri yetiyor. Tedavi edilmezler ise toplum için de gerçek tehlike bu tipler.

Moderatör
Bunu ve bunun gibi şeyleri yapan insansa ben istifamı sunuyorum insanlıktan.. Varolan tüm küfürler bile az kalır bunların yüzüne karşı söylemek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar