Boynuna taş bağladıkları köpeği denize attılar

Vatandaşlar Akçakoca balıkçı barınağındaki iskelede boynuna iple taş bağlanarak denize atılan bir köpek buldu. Telef olduğu anlaşılan köpek, yetkililere haber verilmesinin ardından sudan çıkarılarak gömüldü.

İskeleye gelen Akçakoca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Nermin Alpay yaptığı açıklamada, hayvana böyle bir şey yapan kişi ya da kişilerin aynı şeyi insanlara da yapabileceğini belirterek, "Bunu yapan kişilerin yakalanarak cezalandırılması veya tedavi edilmesi gerekir. Konuyla ilgili olarak Akçakoca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

1479.jpg
[/url][/IMG]

http://gundem.milliyet.com.tr/boynu...em/gundemdetay/14.07.2011/1414363/default.htm

Bunu bi insan nasıl yapabilir :santa:yazıklar olsun

F54

şimdi kandil kandil amma küfür edesim geldi buna yapan hayvan bile olamaz allah belasını verir inş o dilsiz hayvana nasıl işkence yapmış tövbe tövbe:jocolor::jocolor:

ah ulan ah.. nasıl bir yaratığın işidir bu?? Ben 14 yaşındaki, 12 yıldır evimde beslediğim, gözüm gibi baktığım köpeğimi nasıl daha uzun yaşatırım diye uğraşırken, elin oğlu gidiyo, daha yavru olan bi köpeğe ne yapıyo.. Şimdi ben bu adamla aynı familyadan mıyım? Ki bence bunu yapan küçük çocuklardır muhtemelen. En azından öyle olmasını umuyorum. Aklı başında, yetişkin bi insanın yapması ihtimalini düşünmek istemiyorum.. Allah belalarını versin..

Bunu yapanlar sonsuza kadar cehennemde izdirap ceksinler. Allah hepsini bildigi gibi yapsin.

mübarek cuma ve kandil günü kendimi zor tutuyorum ağzımı bozmamak için. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları...

Allah belalarını versin yaa, ben 6 yaşındaki köpeğime bırak vurmayı, kızmaya kıyamıyorum, şunların yaptığına bak ya ne günahı var zavallı hayvanın. Bunu yapanlarla aynı ırktan gelmemem lazım benim off baktıkça kötü oluyorum...

Bunu yapan insan ruh hastasidir. Bugun bu hayvana yarin insana aynisi yapar. Omur boyu hapiste kalacak kadar serefsiz ve soysuz biriymis.

ana avrat kufur etmek ıstıyorum ama :( kurallar gereği ALLAH BELASINI VERSIN INSALLAH BI DUN KENDIN SONUDA BOYLE OLUR

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maalesef arkadaşlar burası türkiye.
Muğlanın milas ilçesinde de buna benzer vahim bır olay olmuş.

Hayvan barınağında toplanan köpekleri aç bırakan d.t veren bakıcılar bazı köpeklerin açlıktan ölmesine sebep olmuşlar.
Bu telef olan köpeklerin leşlerini diğer hayatta kalan köpekler açlıktan ölmemek için yemeye başlamışlar.

Milas haber com.dan detaylarını öğrenebilirsiniz.

Ha bu arada sonuç mu
belediye başkanı çok kızmıs.başka da bir b.k olmamış.
Sözde o sosyetik hayvan hakları koruyucuları böle vahim olayları gündeme getirmek yerine,yurtdışından gelen ithal mamalarla besledikleri kucaklarındaki zengin köpekleri ile kameralara oynamaktan başka bir b.k yapmıyorlar.
Yazık insanlığımıza.

Abi bence bu olay tamamen köpeğin intiharı...2 ayaklı hayvanlarla aynı dünyada yaşayamıyacağını anlayan köpekçik kendi hayatına son vermiştir....küfürlü 2 ayaklılara haksızlık yapıyoruz....zira bu tiplerle konuşmaya değmez,,fırından yeni çıkmış şişecam üzerine oturtucaksın...

Kediler nankördür, şu hayvanlar mundardır vs vs diye saçma sapan düşünceler var ya... işte şu hayvanlar vahşidir, bu sadıktır falan...

Aslında bu tür sıfatların üstelik başına "en" konulmuş haline sahip olan varlıklar tüm bu hayvanların dışında kalan bir cins varlıktır.

Yeryüzünde var olmuş canlıların en iyisi, en mükemmeli, en merhametlisi, en çok sevgi sahibi, en kötüsü, en vahşisi, en merhametsizi, en acımasızı, en adisi, en pisliği, en köpeği insandır.

Bunu Yapan İnsan OLamaz Allah Belanızı Versin Sizler Gibiler Yüzünden Köpegimi Salamıyorum Sokaga Korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar