Böyle saçma şey mi olur...!

tuvalet olayı batırmış hakkaten ama uzun yola gelir...... görüntü çok mühim diil sonuçta işlevsellik daha önemli....
ben motorumu manavgattan aldım antalya merkeze kendim geldim geçenlerde yaşanan fırtınaya denk geldik talihsizlik oldu itfayiye su tutsa daha az ıslanırdım böyle bişeyim olsa iyi olurdu

bööö...kusacam:farao:
ne iğrenç bi reklamdır...
la adamlarda umumi hela kültürü yokmu:queen:

Hahahahhahaha bune lan james bond filminde olsa aha şimdi scooterla uçacak derdim

çok güldüm ya :)

Yahu kullanışlı felan diye düşünen arkadaşlar, merak ettim de, az biraz rüzgar estiğinde nasıl kullanışlı olacak bu?

İtfaiye tulumu giyerim en kötü ıslanmak istemiyorsam, bu nedir yahu... :)

Motosikleti
bmw f650 cs
Bence çok iyi bir fikir çok amaçlı her türlü ihtiyaca cevap veriyor yapanın aklını seveyim

öne bayan partnerini yada kız arkadaşını bindiricen arkayada sen oturucan bunuda üstüne geçirecen ne motosiklet kullanılır beaaa

Kesin japon isidir.Boyle enteresan kullanisli seyler onlardan cikar.Ama bizim millete yaramaz.

hahahah :queen: daha öncede çıkmıştı bunlara yedikleri dokunuyor adamlar nasıl ticaret yapacağını şaşırmış :santa:

ben kullanırım aga bunu:) 50km üstü süratte olacak iş değil ama diğer türlü iş görür. hatta gördüğüm an alacam yeminle:)

Yakit sarfiyatını arttırır ama düşünsenize festivallere yada kampa bununla gidiyosun millet çadır kurma telaşı içinde sen hop çöküp kenardan onları seyrediyorsun ohh missss...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar