Böyle insanlar da var işte... izleyin

araba sürücüsü ondeki aracı sollamak istemiş fakat aradaki mesafe o kadar çok ki gsxr da biran önce geçiim gidiim şeklinde bi sollama yapmış . ondeki salakda egzostun o kadar bagırmasınaramen arkamdan ne geliyo diye bi bakmamış sonuç kaza tabi.. ama adam ayaga kalkıyo sanırım.. umarım kafa atmayı unutmamıştır adama

sonuçta solamaya çıkmanın kurallarından biride o sırada başka bir araç tarafından sollanıyor olmamaktır bunun içinde sinyalimizi verdiğimizde karşı şeridi kontrol ettiğimiz gibi aynayıda kontrol edip bizi sollamak için solumuza çıkmış bir araç olup olmadığını görmemiz gerek işin doğrusu bu eğer herkez kurallara uygun araç kullanırsa bu tür kazalar azalacaktır..
ama motosiklet kullanıcıları birçok sebepten ötürü diğerlerinin yerinede düşünmek ,bir çok ihtimali çok kısa süre içinde değerlendirmek ve herzaman doğru bir çıkış bulmak zorundadır ( belki de bu yuzden aklı diğerlerinden farklı ve hızlı çalışır :) )

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana her şey normalmiş gibi geldi. Yani hata tamamen motorcuda! :pr:

Hani egzostlarımızı susturucu olmaktan çıkartıp kusturucu haline getiriyoruz ya! Buyurun işte; Buradaki otomobil sürücüsü egzost sesini duyunca kusmaya başlamış ve o esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmiştir. :mrgreen:

Yazık ya uzuldum sımdı eger adam bılerek yaptıysa cok sey solemek gelıo ıcımden bılerek yapmadıysa bısey demek gelmıo ama nasıl farketmes...

yaw adam resmen gümbürtüye gitti.
motosiklete binince gerçekten görünmez adammı oluyoruz acaba:silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana her şey normalmiş gibi geldi. Yani hata tamamen motorcuda! :pr:

Hani egzostlarımızı susturucu olmaktan çıkartıp kusturucu haline getiriyoruz ya! Buyurun işte; Buradaki otomobil sürücüsü egzost sesini duyunca kusmaya başlamış ve o esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmiştir. :mrgreen:

Mümkünse siz lütfen otomobil kullanmayın.:farao:

araba dikkatsiz olduğu için motorcunun geçiş sırasında uyarması gerekir bence.ki video da belli oluyo kırmızı arabada sollama yapmaya hazırlanıyor.önü dolu.ben böle durumlarda araba farketsin korna selektör falan ne varsa kullanıyorum.

ayrıca şunuda belirtiyim buna benzer durumlar benim başımada geldi.ama akıllandım tabi araba beni farketmeden kesinlikle sollama yapmam.

bence acıyı dindirmek içim içiyodur.adamın arka tarafından(kaba etinden) kıvılcım çıktı:queen::queen:

o arabayı süren geri zekalı hiç te bana normal bi sollama yapmış gibi gelmedi.Hadi bilmeden yaptıysa bile diyecek söz yok:pr:O nasıl sollama öyle.aniden sol şeride girilerek sollama mı yapılır.Ya da arabayı kullanan serseriden başkası değildir.Motorcuya gıcıklık olsun diye önünü kapatmaya çalışmıştır dengesizz..

Bir de dikkat ederseniz araba sollamaya geçerken önünde baya bi mesafe var.Ve o mesafeden de sollamaya geçilmez diyorum ben.Bana sorarsanız kasıtlı gibi geldi..

Son düzenleme:
böyle bir şeyi bana yapılıcak o kazadan sonra ayağa kalkarsam o adamın varyha ....... çok sinirlendiriyorlar bunlar varyha ::angry2::

abi aynısını münübüsçüler yapıyo burda
münübüs görünce hızımı yarıya düşürüyorum

stupid driver in the car (arabayı kullanan aptal) buna diye yazmış bi yorumcu. biraz bizim usulümüzce makyaj verirsek bence aptal oğ.. aptal

Gördüğümüz gibi sadece Türkiye'de yok motora gıcık kapan şoförler. Onlar heryerde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan varya o şerefsiz herifi bi bana verseler ben yapcamı bılıyom ama neyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar