Evet bana cevap hakkı doğdu tabi

Biraz uzun yazacağım için kusura bakmayın
Arkadaşlar şaka ile karışık lafım dolayısı ile piste girdim. Çünkü ben sözünün eri adamım sözümden dönmem

aahahah
Sabah adamları görünce aynen öyle dedim bu apaçiler patlayacak bize diye.
Zaten diğer 2 arkadaş da girmediler.Ben cesurca girerken ölüme yollar gibi acıklı ifadelerle baktılar :queen:
Neyse yarış başlamadan önce sakın aynaya bakıp yol vermeye kalkmayın arkadaki sizi kollar dediler sonra da ani fren yapmayın cart curt.
Tabi haliyle insan "arkamdaki bana patlar mı?" "Bu apaçilerin arasında karambole gider miyim?" demekten kendini alamıyor

İlk tur için çıkabilirsiniz dendikten sonra Mehmet gel sana çizgiyi göstereyim dedi. Hakkı arkadaşımız da Mehmet'e güven olmaz alır başını gider dedi. Hakkı'ya inandım haliyle.
Aynalara bakmayacağıma emin olduğum halde garanti olsun diye yere çevirdim onu da atlamayayım.
Neyse ilk tur başladım. Bir pisti tanıyayım falan sonra baktım millet cart curt geçiyor. Her elemanın beni geçişinde kaskın içinden kahkahayı basıyordum valla. Yuh bu da geçti ahahahah bu da geçiyor ahhaha şekinde.
Başta ulan Mehmet adam gibi bir gün ayarlamadı ne kamera ne bişi ayarladık. Apaçilerle çıkacaz dedim ama sonra gördümkü adamların sizi geçmesi sorun değil. Yani adam sizi geçecek seviyede ise hızla geçiyor zaten o sırada siz sağ sol yapamıyorsunuz. Ha sizle aynı seviyede ve geçiyor ise zaten siz ona göre pozisyon alabiliyorsunuz.
Kısaca piste girmeyi düşünenler rahat olsun.
Ben inanılmaz eğlendim. Mehmete bugün için teşekkür ederim.
Piste dönerken şunu net olarak görüyorsunuz ki her dönüşte daha iyi daha rahat oluyor. Sizi geçenlerden bişiler öğreniyorsunuz :queen:
Ayrıca benim attığım turu Mehmet zorlamadan tek elle de atıyor bunu da söyleyeyim ahahahhaha.
Ayrıca Mehmete 70 saniyede dönemezsin deyince videosunu da çektim. Biraz daha inat ettirirse haftasonlarımı orada geçirir yarışa bile girerim hahahah.
150YTL çok mu? Hımm bu konuda biraz düşünürseniz çok gelmiyor. Güzel bir havada İstanbul içinde gezmektense bence çok daha zevkli. Her hafta yapılamaz belki ama ayda ya da 2 ayda bir yapılabilir imkanınız varsa.
Gelelim meşhur 1200GS'li acemi arkadaşa.
Bahsettikleri adam her türlü eğitimi (OMM, BMW Rider Academy, California Cornering School), Mehmet gibi ota boka motorla giden, 1000lerce Km yapmış hatta o piste de daha önce girmiş (tamam 20 tur atmamış olabilir) bir arkadaş.
Anlatılırken sanki motoru yeni almış, sokaktan çevirdikleri bir adam gibi anlatmalarına içim el vermedi

r:
Gelelim benim karşılaştırıldığım Mehmet ve Alpaslan arkadaşa;
Ben iddiacı olabilirim ve emin olun iddiaları %80 kazanırım (İddiaya girmek isteyen varsa söylesin :queen

ama Mehmet benim 1000 katım motora binmiştir. Motorda Km önemli değil derdim eskiden. Ama şu anda anlıyorum ki uzun yolda olsa tecrübe tecrübedir.
Ancak en BABA tecrübe eğitim. Çünkü orada limitleri tehlikesizce görebiliyorsunuz. Pistten çıktıktan sonra daha önce döndüğüm yerleri daha rahat döndüğümü fakettim. Çünkü pistte bunu karşıdan araba gelecek üzerime araba kıracak riski olmadan deneyebiliyorsunuz.
Ben haftasonları (ki bu da 2 gün değil ya Cumartesi ya Pazar) motora binen hiçbir eğitim almamış biriyim. Bu yüzden beklenmedik bir sonuç değil.
Aaa Mehmet beni geçti ya da aaa Alpaslan beni GS le geçti diye üzülmedim aksine düşüp kafamı kırmadan çıktığım ve acaip eğlendiğim için sevindim.
Bu arada ilk turlarda ciddi anlamda yarışır gibi değil gezinir gibi gidiyordum. Çünkü virajlara adamlara oranla yavaş girdiğimden boşu boşuna 200lere çıkmayıp döneceğim hızda 180de gaz kesip öyle devam ediyordum ahhahaha.
Olay KISACA böyle. :bounce:
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :wiinkk:
NOT:AYE kardeşim desteğine teşekkürler. Dopdolu bir 600RR a 20saniye yaklaşmak bile benim için başarı ahahha. Hem de SLICK lastikli, hem de PowerCommander lı, hem de quickshifter lı falan falan :queen:
Unutmadan BOYun motoru da patlak ahahha PERT be. 200le motor takla atarsa sağlam çıkar mı hahahhaha :queen:
NOT2: fotolar hemen arkadan geliyo
Arkadaşlar çalışıyor mu bakın bakalım;
http://picasaweb.google.com.tr/dincelcbr/Mehmet_muRRat_korfezde#