Lukascımmm bugun dolar yuzde 2 daha düşerek 5.3 TL oldu ,borsa 96.000 TL devirdi.
Demekki neymiş.... dsdasdasd dedikleri bir bir çıkarmış ,bunlar işte hep tecrube
Siz siz olun gençler topluluk ne yapıyorsa tersini yapın,inanının %90 kazanırsınız.Döviz ve altında kalanlara allah sabır versin(
Burada yerimi kapayim. Hem doviz, hem de enflasyon kacinilmaz olarak eskisinden de beter olunca "ne kadar dogruymus?" mesaji yazmak kolay olsun![]()
Ekonomi kisa sureli oyunlarla kisa sureli oynar... Ancak uzun vadede genel trend'e uyar. Ne kadar uretiyoruz? Ne kadar satin aliyoruz? Ulke dis yatirimciya ne olcude umit vadediyor? Yani ulkenin onemli kurumlari (hukuk, finans, ekonomi) ne kadar akillica ve bagimsiz isliyor?
Bunlar duzelene kadar genel trend de bir iyilesme beklemek makul degil.
Lukascımmm bugun dolar yuzde 2 daha düşerek 5.3 TL oldu ,borsa 96.000 TL devirdi.
Demekki neymiş.... dsdasdasd dedikleri bir bir çıkarmış ,bunlar işte hep tecrube
Siz siz olun gençler topluluk ne yapıyorsa tersini yapın,inanının %90 kazanırsınız.Döviz ve altında kalanlara allah sabır versin(
bugun çok moralim bozuk sevgili forum
hersey iyiye giderken yine birileri düğmeye bastı sanırım!!
Bu Türk-İş ,Disk,Kesk ne biçim açıklamalarda bulunuyor,bunlar kime hizmet ediyor çok merak ediyorum !
Neymişş asgari ücret once bi 2000 TL olsunmuş sonra üstü konuşulurmuşş.. yok yaaa!
Çok açık net soyluyorum, asgari ücretliye,memura,kamu işçilerine %15 ten fazla zam yapılması intihardır!!!
Ya sen %25 zam yapsan neyi değiştirecek ?? Bunu odemek için para basacaksın enflasyon olacak alım gücü yine düşecek!
Emekliye 2 maaş ikramiye verildi yılda tam 24 milyar TL bütçeye yük geldi!! Sonuç ? Bozulan bütçe dengesi!
Zor dönemlerden geçiyoruz,bu ülkeyi düşenen birileri varsa %15 üstü zam kesinlikle yapmaz.
Özel sektorde çalışan bizler %15 zam alabiliyor muyuz da memuru,kamu işçiçi,emeklisi alsın!
Sen asgari ücreti 2000 TL yaparsan hangi şirket ayakta kalacak ?
Mahalle yanarken saç taramaya devam yani ��
valla bende herkes gibi birikimlerimi koruma derdindeyim.Gayet makul bir düşünce.Ülkeyi bu duruma düşürecek
kişilere ve partilere bir kez bile oy vermedim,sempati duymadım.Bu bakımdan son derece huzurluyum.
Ama mahalle yanarken sacını tarayan birilerini arıyosan once kendi ailene bak,belki bulursun.
Sevgiler,