Borsa vs Döviz vs Tl faiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nabıolar kefen parasından mı sızdırıyorlar piyasaya ara ara da düşüyor artıyor bu zımbırtı

çözemedim

Dünya Türkiye'den ibaret değil. Petrol fiyatlarından FED kararlarına kadar türlü olay benzin ve doların düşmesine sebep oluyor. Genelde çıktığında sebep biz, indiğinde sebep dış kaynaklı oluyor. :)

Bırakmıyorlar ki rahat rahat ağız tadıyla batıralım ülkemizin ekonomisini. Tam göçürecez, FED'in ihtiyatlı olacağı tutuyor, muhtemelen Temmuz'da azaltıcaz faizleri diyor, yatırımcı kaçıyor Amerika dışına, hoppalaa... Bi papaz daha lazım bize. :)

Gerçi iktidarımız tam aksini iddia etmekte. Düşen doların sebebi çokomel, çıkan doların sebebi dıj güjj. Baksanıza bi de herifin teki varmış o da bişeyler yapıyormuş filan :wiinkk:

dövize reaksiyon verilirdi eskiden, corona tepkilerimizi de allak bullak etti herhalde :S

döviz 2018 den sonra en yüksek seviyeleri görüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------

Köprü geçiş garanti ödemeleri bütçede varmış, sorun yok.

dün ki sokağa çıkma yasağından sonra, insanların sokaklardaki halini görünce sosyal medyada yazılanlara baktım da,

elemanın birisi " virüse de hasta garantisi vermiş olmasın bunlar" demiş, okurken hönkürdüm resmen :D

şirket mal varlıklarında döviz tutarsak yıl sonları büyüme gösterecez yani

Yerli ve milli ilaç yaptık ama yerli ve milli "konum", "uygulama" gibi kelimeleri bırakıp gavurun "lokasyon", "aplikasyon" kelimelerini kullanmaya bayılıyoruz.

F54

ekonomi dediğin zaman özgür demirtaş gerçekten duayen
tarih için halil inalçık ilber ortaylı neyse ekonomi olarakta özgür aynı ayarda

'-'

"Otoriter ve aşırılıkçı ideolojilere eğilimli kişiler karmaşık zihinsel faaliyetlerde zorlanıyor"

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
3 ay içerisinde Türkiye de şenlikler başlayacakmış diye duydum, bir gecede şahlanacağımız günler gelecekmiş..

klasik borsa konularında çok tecrübeli değilim ama uzun zamandır madenciyim ve tatmin edici gelirler kazandım.çoğu giderimi bu yöntemle halledebiliyorum.madencilik olayı beni çok zengin yapmadı ama fakirde kalmadık çok şükür..en azından ay sonu gelipte ev giderleri,faturaları noktasında her ne kadar cebimiz yansada yaşantımı etkileyecek derecede psikolojim bozulmadı,tekerimizi döndürdük bu vakte kadar ama her işte olduğu gibi bu madencilik işinin en pis tarafı,sistemi sürekli kontrol etmek ve ekran kartlarını sağlık çalıştırmak için ek önlemler almak bir süre sonra sizi bunaltabiliyor.son 1 yılda salgından ötürü kitlenen ekonomide bir nebze ekmeğini yedik madenciliğin.

Asya borsasının açılmasıyla maalesef 8.40 oldu. Normalde haftaya alacağım bir iki ürün vardı aliden böyle olacağından sabah direkt aldım. Ülke ülke değil para para değil hal böyle olunca diken üstünde yaşıyoruz anasını satayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lafa gelince reform, icraata gelince bir gece anasızın MB başkanı değişiyor.

Yer mi yabancı bunu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar