öncelike V motor ustası zor bulunur her usta anlamaz sadece bu sebebten bile mct 250 alabilirdim bu modeller arasında tabiki.
şimdi biri muhalefet olupta drag starda V motor demesin
motor gayet ufak yere yakın kullanımı basit 100kmde yaklaşık 5 lt yakar maksimum.
piyasası benim gözümde 2bin 3bintl arası daha fazlası verilmez diye düşünüyorum.
ha dersen öneriyormusun yerinde olsam mct 250 alırdım. mct 250 daha bilinmiş model satması daha kolay ve kendinide bunca yıldır kanıtlamış bi motor tabiki temizini bulursan al ayrıca daha ucuz.
titreşim tabiki var zaten choppera biniyorsan titreşim olmıcak diye bi durum yok ayrıca V motor titreşimi 4 silindire göre tabiki daha fazla.
randımanda şöyle diyim 140 görürsün fakat motorun canı cıkacak şekilde hani 140 ile seyir halinde gideyim diye bi durum olamaz.
ilk motorunsa seni fazlasıyla tatmin edecek bundan eminim çünkü seri motor 1-2-3 viteslerde.
drag starla kesinlikle borelli ledow bir tutulamaz benim gözümde borelli ledow diye bi marka yok zaten bu motoru başka firmalarda getiriyor ben sana mantıgını anlatayım.
Çinden bir firma bunları türkiyeye getiriyor bizimde akıllı türk firmaları motoru alan üstüne kendin damgasını basıyor. yani aynı motordan farklı markalarda görebilirsin.
ama kesinlikle ve kesinlikle asla bir japonla bir tutulacak cinsten motor degildir.