Bombardier Almayi dusunuyorum fikirlerleriniz?

Arkadaslar merhaba 3 senedir x max kullanicisi olarak artik motorumu degistirmeye karar verdim enduro motorlara baktim bir suru motor baktim fakat bu 3 tekerlekli bombardierler cok hosuma gitti spider modelleri 70-80 bin tl ye guzel bir tane alinabiliyor. Kullanan veya bilen varsa motor hakkindaki yorumlari alabilirmiyim. Cok benzin yaktigini duydum ozellikle o konu hakkinda tesekkur ederim..

Ooo aramızda röbdoşambr ı ile oturanlarda varmış...:mrgreen:
Şaka bir yana, yakıt konusu doğrudur. Hani bir Xmax in iki katına yaklaşır, benzer motor kullanıcılarından aldığım yorumlar bu yönde yani.
İkincisi ise, belki en öndemlisi, iki tekerde aldığın hazzı bunda alman zor, ya da ben öyle hissediyorum, yani aynı zevki bekleme.

açıkçası başlığı ilk okuduğumda "adam özel jet alacak gelmiş burda başlık açmış tövbe bismillah" dedim. ama şükür motorpisikletmiş:queen:

istanbulda trafik saatlerinde motor kullanacaksan onun yerine ducato öneririm. hiç değilse nakliye yapar 3-5 yolunuzu bulursunuz. yoksa trafik aynı trafik.

şahsi fikrim bu. var bizim ofisin yakınlarında bir tane. güzel alet ama işte trafik. amaç şekilse neden olmasın. amaç ulaşımsa hele ki bu sıcakta trafikte klimasız, altta gürüldeyen ve sıcağını göbeğinize doğru veren bir motor. yazarken terledim :)

kolay gelsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalyadayım burda haftada 1 görüyorum diyebilirim.özellikle antalya kemer kaş fethiye yollarında arkadaşlar kullanıyor bu cihazı.viraj makinası zaten inanılmaz bir yol tutuş var.benzin dediğin gibi 10litre ve ötesini yakıyormuş diye duydum bir arkadaş niyetlenmişti.motor değil araba değil.ama kullanım olarak araba gibi derdim önde 2 teker olması yol izini takip etmesi oluyor ve çok güven veriyor.alırsan sana uzaylı gibi bakıcaklar orasıda garanti.lastik bakım parça konusunda muhtemelen ağzın yüzün yanıcak.

Gokceadada var iki kadin surucu kullanıyor. Keyifli bir araca benziyor. Bagaji da cabasi. Ama cok pahali.

Ferrari ye Lpg taktirmaya çalışan türk aklıma geldi. 80 bin tl lik motosiklet almayi düşünüyor ilk tek sorduğu soru " çok yakar mı "

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar