[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen daha motosiklet.net in varoldugundan bile haberdar değilken ben buralardaydım bee... Kaç tane organizasyonuma katıldın Ne Cabuk unuttun... :queen:

Harun'da Benim Abdullah'da Benim.. Git Kendine Beni Ezebileceğin Başka bi taraflardan malzeme cıkart dostum...:bounce:

ben baskaları gibi dostlarımı ezmem ...ezmeye de calısmam baskalarının zaaflarından yararlanmam ok :cat:
herkese iyi geceler ...

Valla ben de tam bilmiyom ne kadar yaktığını ama 3.5 - 4.0 arasıdır heralde.

Uzun yolda baya az yaktığını söylüyorlar ama kullanıcıya göre değişir tabi :cherry:

Ne o? Bmw ye mi merak saldın, kanına mı girdim yoksa Levent?:mrgreen:

Bu arada ben de arkadaşlarımı hiçbir konuda ezmem, ve de arkdaşlarımı ezdirtmem.

Harun' u tanımayan Apo' yu da tanımasın, Abdullah' ı tanısın.
Bu arada kimse de kimseyi kandırmasın. Ben şimdi çıkıp benim adım cihan değil desem hoş olmaz heralde:wiinkk:

Herkese öpüjükler. Motorsuz motorcudan saygılarla...:bounce:

arkadaşlar motorumu bu öğlen dışarı cıkardığımda gördümki lant şeritleri cıkmış bi baktımki ucları sallanıyo:queen:ulen harun kesecem seni:pr::pr::salut::salut:

L.SAHİN;815286' Alıntı:
arkadaşlar motorumu bu öğlen dışarı cıkardığımda gördümki lant şeritleri cıkmış bi baktımki ucları sallanıyo:queen:ulen harun kesecem seni:pr::pr::salut::salut:

ula hıyar ben sana parmagınla güzelce bastır demedim mi ? kenarlarında hava fln kalmasın dedim... Hatta 1. kez soledigimde tınlamadın ikincisinde üstüne basa basa soyledim...:bounce:

marwel114;
DL 650 V-Stromu da seçeneklerinin arasına koy.

abi Düzceye iftara gelebiliriz pazar aksamı...

Harbiden millet noldu bizim bu iftara düzceye gitme işi...:silent:

ula hıyar ben sana parmagınla güzelce bastır demedim mi ? kenarlarında hava fln kalmasın dedim... Hatta 1. kez soledigimde tınlamadın ikincisinde üstüne basa basa soyledim...:bounce:

olum eve gidince elimle kaç kere üstünden gectim hem hiç gecmesem bile hemen koyverirmi la gene kazıkladı bizi kırcalı zaten sileceklerdede kazıkladıydı:pr:gitti 6tl:cherry:

:queen: Levent sana işçiliği beğenmediğimi söylemiştim.
Demek ki beleş olunca o kadar oluyo:queen::queen:

Ne oldu Abdullah? Hava kalmışmı bir sor Levente diyodun... zart zart atıyodun?

sereye abi DL650 ler de güzel ama, o biraz daha touring e giriyor abi.
Bana enduro birşey lazım ve F650 yi de çok seviyorum.:) Teşekkürler abi:rendeer:

haydi millet 4. boyutta görüşmek üzere

herkes gelsin haa :wiinkk:

Son düzenleme:
iftar programı bugün 4.boyut restaurantda gercekleştirilmiştir katılan tğm arkadaşlara teşekkürler güzel bi akşamdı:rendeer:

Beklerim Harun, ancak hangi pazar? haber verirsiniz bir müddet öncesinden.

Bu aksam için düşünüyoduk ama Boluda İftar yapmaya kararlaştırdık... Neyse Baska zaman artık:cat:

İftardan Görüntüler... Sapları Çekmektense Yemekleri Cekmek Daha Güzel olur die düşündüm :p:p

23-09-2007BoluMtftarYemei001Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei002Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei003Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei004Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei005Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei006Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei007Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei008Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei009Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei010Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei012Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei013Small.jpg

23-09-2007BoluMtftarYemei014Small.jpg

Güzel Bi Geziydi Katılan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler...

Harun Bulut 23.09.2007

Son düzenleme:
:mrgreen:

Gerçekten çok keyifli bir iftardı, emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Bu arada Alper iyi ki rezervasyon yapmışsın, ben sizi beklerken açıkta kalıcaz diye söylenip duruyordum.:cat:

cok güzel bi bakşamdı özellikle

harunun iftar topunu ohaaaaa diyerek krkarşılaması,harunla mustinin manidar atışmaları,masada en kopuk grubun bizlerin olması,harunla cihanın biymek tükenmek bilmeyen enduro muhabbeti:mrgreen:her yönüyle süper bi akşamdı herkeze teşekürler:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
oh ekip yine bir arada afiyet şeker olsun gençler havalar iyikene bakarsınız yine damlarım oraya :rendeer:

abi altında bir ucak mevcut istediğin zaman gelebilirsin bu fırsatı iyi kullan:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar