[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
turuncu kardeşim yada abim ben oldukça yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum beni herkesin anladığını düşünüyorum ama sen kusura bakma da anlamamışsın manyaklıktan kastım taabi ki serserilik değil inan ki...ben de senin gibi doğru dürüst motor kullanan ekipmanlara oldukça önem veren biriyim merak etme sonuçta Bolunun yerlisiyiz boludan öyle Manyak adam çıkmaz saygılarımla dostuz dimi....

L.sahin kardeşim ismim Samet beni sadece simaen tanıyabilirsin çünkü bende seni simaen tanıyorum yoksa bi konuşmuşluğumuz yok inşallah tanışırız ben şuan malesf Bolu da değilim ama sizin evi cbf 250 den biliyorum boluya geldiğimde tanışırız inşallah sağolasın ilgin için........

my heart kardeşimsin söz haber vericemsenin msn yi eklemeye çalıştım hata verdi gariptir ama bi daha ki girişimde ekliyorum msn im edmontdante86 görürsen şaşırma sana da selamlar

Son düzenleme:
Ne oluyo orda, kim yanlış anlıyo heeeyy..?!

Ben de çin motorlarından uzak durmaktan yanayım doğrusu.
Zaten mekaniğinden de pek anlamadığım için, sürekli sorun yaşarım ben heralde:cherry:

İşçilik ve malzeme kalitesi pek iyi olmadığından ben güvenemiyorum pek, yolda felan kalırım mazallah:pale:

Herkesin tercihine sonsuz saygılarımla... :cat:

Turuncu kabul et sen bir manyaksın "motor manyağısın" :queen::queen::queen:
fakat mantığına yenik düşüyorsun bazen:p

Lynx beni de ekleyebilirsin msn ine "[email protected]"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne oluyo orda, kim yanlış anlıyo heeeyy..?!

Ben de çin motorlarından uzak durmaktan yanayım doğrusu.
Zaten mekaniğinden de pek anlamadığım için, sürekli sorun yaşarım ben heralde:cherry:

İşçilik ve malzeme kalitesi pek iyi olmadığından ben güvenemiyorum pek, yolda felan kalırım mazallah:pale:

Herkesin tercihine sonsuz saygılarımla... :cat:

Turuncu kabul et sen bir manyaksın "motor manyağısın" :queen::queen::queen:
fakat mantığına yenik düşüyorsun bazen:p

Lynx beni de ekleyebilirsin msn ine "[email protected]"

Sende mi Brutus?::silent::silent:
ben motosiklet sevdalısıyım..:p
o yuzden motosikletimi sattım :p
zamanı gelmısken soyliyeyim; arkadslar iştanbula motosiklet fuarına gidiyormuyuz..ne dusunuyonuz..
bence bi birimizin arabaya atlıyalım gidelim ...
ne dersiniz..???

kısa bir bilgi..

15 -18 Kasım / 2007

15.İstanbul, Uluslararası Motosiklet Fuarı

15 yıllık tarih... 15 yıllık gelenek... 15 yıldır motosiklet tutkunlarının en büyük buluşması... Dünyanın önde gelen tüm markalarının katılımı ile gerçekleşen tek uluslararası Motosiklet fuarı...
ABD, Avrupa ve Japonya’nın önde gelen şirketlerinin en yeni modelleri... Mart 2007’de 81 katılımcı marka, 29,356 nitelikli ziyaretçi...
İstanbul'un merkezinde, Türkiye'nin en yeni ve en prestijli fuar kompleksinde, toplam 8.000 metrekare kapalı alanda...

# Çok özel katılımcılar...
# Görkemli bir atmosfer...
# Tüm motosiklet tipleri...
# Yarış motosikletleri...
# Klasik motosikletler...
# Gezi motosikletleri...
# Cross motosikletleri...
# Scooter’lar...
# Mopedler...
# ATV’ler...
# Her tür motosiklet parça ve aksesuarları...
# Motosiklet jantları ve lastikleri...
# Kasklar ve siperlikler...
# Sürücü giysileri, montlar, tulumlar, eldivenler, botlar ve çizmeler...
# Modifiye ve performans kitleri...
# Özel yağlar ve katkı maddeleri...
# Tüm yan ürün ve hizmetler...

15-18 Kasım 2007 tarihleri arasında profesyonellere ve tüm meraklılara açık sektörün
“gerçek anlamda uluslararası” nitelikte tek ihtisas fuarı... Eşsiz bir motosiklet cenneti...
Heyecan ve coşku dolu bu sektörün en renkli dört günü...

Son düzenleme:
marwel114 sağol kardeşim beni anladığına sevindim sonuçta hepimiz boluluyuz kardeşiz bi bakıma seni ekledim dostum benimki edmontdantes86@ gördünmü kabul et sağlıcakla kal

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende ekledim senı msn listeme nie kabul etmıyorsun ..
ayrıca ozel mesajda attım nie cvp yazmıyorsun ??

turuncu kardeşimsin.... fuara gitmek iyi fikir ben yalovadayım şimdi hafta sonu gitmeyi planlarsanız gelebilirim uygunmu? diğer bolulu dostlarla toplanalım fuarlar cidden süper oluyo ben hiç motor fuarına gitmedim ama autoshow 2006 da istanbuldaydım fuarın altını üstüne getirdik cidden süperdi ben gidelim derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
turuncu kardeşimsin.... fuara gitmek iyi fikir ben yalovadayım şimdi hafta sonu gitmeyi planlarsanız gelebilirim uygunmu? diğer bolulu dostlarla toplanalım fuarlar cidden süper oluyo ben hiç motor fuarına gitmedim ama autoshow 2006 da istanbuldaydım fuarın altını üstüne getirdik cidden süperdi ben gidelim derim

gelen herkese kapımız acık ....tabi gelebilirsin ..motosiklet sevdalısı degilmiyiz hepımiz..:cat:
15 kasım persembe gunu baslıyor 18 kasım kasım pazar gunu bitiyor ..benım tercihim persembe gunu gitmek ..bilmiyorum cogunluk ne der..??

dostum turuncu eğer beni kaydetmişsen ben görmedim kusura bakma eğer kaydetmek istersen msn im [email protected] sevinirim

abi ben şimdi yalovada öğrenciyim ve çalışıyorum ancak pazar günü gelebilirim başka türlü zamanım yok biliyorum hafta sonları baya dolu oluyo hafta sonu gitsek olmazmı belki aramızda çalışanlarda vardır

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
gidecegimiz zamn bi gelsin ....herkes fikirlerini soyler ..cogunluk lugun fikri ne olursa ...uyarız..:cat:
simdiden kesin bişi soylemek zor..ben fikrimi tekrar soyliyeyyim ..bence persembe ..

Son düzenleme:
ooo levent bi ara bolu dagına et yedirmeye götürürsün artık bizi topluca...

o zaman ıslatmış olmayız... :silent:

Neyse Bolu dagı olmasında Bi mangal keyfi yapalım topluca kar kış yağmadan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur bende gelirim ama turuncu senin araba dizel benimki fazla yakar:)

benım 50 bin ytl lik arabam olacak ..cok yakacak diye binmeyecem ...pühhh...
sen onu garajda yatırır binmessınde ....aman dikkat et ustune toz konmasın ...:p

o zaman ıslatmış olmayız... :silent:

Neyse Bolu dagı olmasında Bi mangal keyfi yapalım topluca kar kış yağmadan...

balık ızgara yapalımmı ??
yanınada bol salata ..??
::dpac::

Son düzenleme:
tmm hamsi ızgara yapalım madem.. Baksana Levent den ses yok... Duydu tabi ıslatılacagını ses cıkartmıyo :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
sizce hangisi daha güzel :p
bumu

yoksa bumu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar