arkadaşlar çin mallarını kötülemiyorum tabi onlar sayesinde bir sürü arkadaş gibi bende ilk defa motorla tanıştım ama gerçekten uzak durmanızı öneriyorum ilk başta alınabilir ama kimse kusura bakmasın biraz dandik şunuda ekliyim manyaklıktan kastım bu sevdaya gönül vermiş kişilerdir bu adama 10 milyar versen yada 20 gider motor alır araba değil bizim türk kültüründe bu paraya git araba al derler ama bizim gibi motor manyakları gider düşünmeden motor alır inşallah beni anlamışsınızdır bolulu kardeşlerime ve boluda olmayıpta benim gibi memleket hasreti çeken herkese selam olsun aranızda olmaktan gurur duydum........
kardes kusura bakma ama senın su 'manyak' kelımesıne katılmıyorum ..güzel örnek vermıssın ama o kelimeyı kullanmak pek hos degil ....
ben 10 bin ytl lık motosiklete binmekle ..belkide herkesin , 'o kadar param olsa araba alarım' dedigi,veya 'o kadr para motosiklete verilmez', dedigi ucreti motosiklete vermekle.....yagmurun altında ..veya gecenın en soguk saatlerinde motosiklete binmekle...kendimi manyak olarak gormuyorum ...
bu bir tutkudur..zevk meselesidir ..yasam biçimidir..işter arabaya binerim işter motosiklete..
cogu insan motosiklet suruculerını sevmiyor ..bunlar ; manyak, serseri,akılsız vs vs bunun gibi kelımeleri kullanıyolar .. biz duymuyoruz ama içlerinden geciriyolar ...haklısın..
ama bi baskası 'manyak,sersesi akılsız vs ' gibi kelımeler i bizim hakkımızda kullnadigi için ben kendimi manyak olarak gormuyorum ...
kullandıgın cumlelere dikkat etmenı iştiyorum ..bende bi motosiklet kullanacısıyım ..
''ama bizim gibi motor manyakları gider düşünmeden motor alır''
bu cümledeki manyak kelımesı kaldırıpta motor sevdalısı dememız sanırım daha dogru olacaktır ..:cat:
inş. yanlış anlamıyorsundur benı
kal saglıcakla