[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Sen ve ben:mrgreen: varız kardeşim...Napcaz böle...Milletin işi gücü çok herhalde...Beklemekten başka çaremiz yok...

evet abi bu arada bana mesaj atmışsın cevap veremiyorum ben bakalım durumlar müsait olursa gelirim abi haber veririm ben sana numaran var nasıl olsa :)

Bolu MT Namıdeğer Ölü MT...:pale: 7 Nisan Pazar günü Ankara ya günübirlik bir gezi yapmayı planlıyorum...
Hava şartlarıda müsait...Nasip olursa Ankara MT den birkaç arkadaş ta bize eşlik edecekler...Güzel bir gün olacak...
Benimle beraber bu geziye gelecek arkadaşlar varmı...Varsa pazar günü sabah yola çıkacam,yoksa cumartesi akşam üzeri ...
Bolu MT yi canlandırmak ve güzel bir gün geçirmek için siz sevgili :queen: Bolulular lütfen bu organizasyona iştirak ediniz..Ve ayın 7 sine kadar beraber bir program yapalım...
Israrla cevaplarınızı bekliyorum...
Özellikle abanta gelen gruba yorum yapan Bolulu kardeşlerimize...Saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi Gocca Bolu'lular :)

Eklemek istediğim birşey daha (unuttuğum:))Ankaraya varınca özellikle ''yolcu114 -Atilla Abimiz'' in yanına ziyaretimizide yapacağız...Güzel bir gün olacak kısaca...
Haydi buyrun ...teklifler öneriler...

Karasu Gezisi

Bolu mt olarak pazar günü Akçakoca üzerinden Adapazarı nın Karasu ilçesine gideceğiz katılmak isteyen olursa Pazar günü Saat 09.30 da Bolu Eski bağkur un oradaki Karamanlı kıraathanesi önünden hareket edilecektir.Geziye gelmek isteyen arkadaşlar depoları doldurup gelmeleri ehliyet ve ruhsatlarını da yanlarına almaları rica olunur.yaklaşık olarak Bolu Karasu arası 140 km .irtibat telefon 0542 517 47 54 şu anki duruma göre katılanlar.Kanlıcalı..Hilmi..Yılmaz..Samet..Komutan..İsmail..Recep..

Bolu mt olarak pazar günü Akçakoca üzerinden Adapazarı nın Karasu ilçesine gideceğiz katılmak isteyen olursa Pazar günü Saat 09.30 da Bolu Eski bağkur un oradaki Karamanlı kıraathanesi önünden hareket edilecektir.Geziye gelmek isteyen arkadaşlar depoları doldurup gelmeleri ehliyet ve ruhsatlarını da yanlarına almaları rica olunur.yaklaşık olarak Bolu Karasu arası 140 km .irtibat telefon 0542 517 47 54 şu anki duruma göre katılanlar.Kanlıcalı..Hilmi..Yılmaz..Samet..Komutan..İsmail..Recep..

Mustafa Abi Samet kim?

Gelebilirsem orda olacağım.

kdz ereğli'den saygılar.
07.04 pazar günü boluya sccoter sevdalıları gezi yapacağız.
paşaköyü çay molası peşine at yaylası yapacağız.

Mustafa Abi Samet kim?

Namıdeğer Bolu'lu Lynx...Pazar orda olacam...Tanışırız abi...Saygılar...

Aslıda yeni üye değilim girişim 2006...2006 dan beri net te aktif ve daimi bir üyeyim bilginize...Sadece aranıza yeni girmek üzereyim...

Pazar günü görüşmek üzere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

kdz ereğli'den saygılar.
07.04 pazar günü boluya sccoter sevdalıları gezi yapacağız.
paşaköyü çay molası peşine at yaylası yapacağız.

Hocam siz bu gezi işini 1-2 hafta sonraya erteleyebilirseniz size eşlik edebilirim...malesef bu hafta bizim programımız var...

samet abi bu gün mudurnu taraflarına geldiniz mi az önce yanımdan bi motor konvoyu geçti de cbr 600 flan ? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar