[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Eyvallah.Yazın mete_han abiler gelmeyi düşünüyolar abanta gelirlerse sen gelicek misin ?

bu sene canlandırırız inş :cat:

Bende Düzce'ye taşınmayı planlıyorum,yazın muhtemelen orada olacağım,canlandırma işine katkıda bulunmaya çalışırım.İstanbul'da sık sık gezi yaptığımız için orada sıkılmıyım,Düzce MT pek yok gibi görünüyor,sık sık Bolu'ya gelicem galiba:)

Bende Düzce'ye taşınmayı planlıyorum,yazın muhtemelen orada olacağım,canlandırma işine katkıda bulunmaya çalışırım.İstanbul'da sık sık gezi yaptığımız için orada sıkılmıyım,Düzce MT pek yok gibi görünüyor,sık sık Bolu'ya gelicem galiba:)

tabi bekleriz.

slm... arkadaşlar nasılsınız... unige den ses yok.. baktım burayada uğramamış...

20 mart 2011 yani bu pazar bolu-Yeniçağa kuş cennetinde bi mangal keyfi yapacağız ordan mengene doğru yola çıkmayı pilanlıyoruz gelmek isteyen tüm arkadaşlarımız buyursun gelsin gelirken yanınızda yol arkadaşınızı (motor) getirmeyi unutmayın.

20 mart 2011 yani bu pazar bolu-Yeniçağa kuş cennetinde bi mangal keyfi yapacağız ordan mengene doğru yola çıkmayı pilanlıyoruz gelmek isteyen tüm arkadaşlarımız buyursun gelsin gelirken yanınızda yol arkadaşınızı (motor) getirmeyi unutmayın.

Keyifli geziler ve lezzetli mangallar temenni ederim,Düzce'ye geldiğimde aranıza bende katılırım inşallah.
Resim çekerseniz bekleriz,:)

sağol çok güzel bi gün geçirdik bidahakine bekleriz resimler arkadaşın makinede alıyım en kısa sürede atarım

selam arkadaşlr. yarın akşam(16nisan cumartesi) saat 6-7 gibi bahçelievlerdeki kızılderili cafe'de buluşalım diyorum. hem yüzyüze görüşürüz hemde dahada kaynaşırız. boludaki motorseverler gerçek ortamdada buluşur daha güzel olur. bekliyorum herkesi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

[email protected] msn adresim
www.facebook.com/mcvik facebook adresim

düzceyede bekleriz arkadaslar bız sık sık boludakı motorcu arkadaslarımızı zıyaret edıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar