Yine yattı bizim gezi yahu :salut:
Hadi Bartın a bi gezi ayarlayalım arkadaşlar.
Cumartesiyle Pazarı birleştiririz.![]()
Arkadaşlar YALOVA-MOTOFEST e gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum .....Kardeşiniz Yalovada ama motoru yok Bi babacan arkadaş arıyor ....Benide Götürün .....Samet Başbunar Tel:05465661205 Haber Bekliyorum arkadaşlar ...özelede atabilirsiniz......
Bak bu kötü oldu işte..... Neyse sağlık olsun.....İnşallah seneye bari diyelim.....Yalovadan bi motorcu bulabilirmiyim acaba:silent:
Abi ben son olarak, bu Pazar bir arkadaşla günübirlik gitmeyi düşünüyorum, gelmek isteyen olursa buyursun.
Gitmeyi çok istiyorum yaa, inşallah bi aksilik çıkmaz.![]()
Arkadaslar Agustoayinin basinda bartin inkumu cadirli kamp dusunuyoruz gelmek isteyen arkadaslar varsa hep beraber gidelim tarih tam olarak kararlastirmadik ama duruma gore ayarlama yapar gideriz hadi bakalim fikirleri bekliyoruz cadirini al gel gezisidonus rotasi olarakta eregli akcakoca duzce uzerinden geri donus dusunmekteyiz
Ağustiya ayının ilk haftası evi tasıyacam ...spora giden veya gitmeyen, guçlü kuvvetlii , motosiklete binebilen arkadaşlara ihtiyacım var![]()
Yarın 10.00 kadar Düzce'ye gelirsen seni de götürebilirim, geliş zamanlarımız uymaz.
BARTIN işini artık kesinleştirelim arkadaşlar... Deniz yüzü görmek bizimde hakkımız... =>
BARTIN işini artık kesinleştirelim arkadaşlar... Deniz yüzü görmek bizimde hakkımız... =>
Kac km arkadaslar Bolu tarafından ??
Kac km arkadaslar Bolu tarafından ??