[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Öndeki yazı olmayacak Ve T-Shirt in rengide siyah olacak... o Zaman adam olur bu keçiler :queen:

Motosikleti
Pancar Motoru
Sevgili motosikletsever arkadaşlar;

Sizi de davet ediyoruz, Kastamonu MT de yayınlanan 1 Haziran 2008 Pazar günü yapılacak olan Safranbolu turu davetine göz atınız.

Sevgili motosikletsever arkadaşlar;

Sizi de davet ediyoruz, Kastamonu MT de yayınlanan 1 Haziran 2008 Pazar günü yapılacak olan Safranbolu turu davetine göz atınız.

dostum cagriniz icin cok tesekkurler ama bizim elemanlarin cogunun ben dahil olmak uzere haftasonu aof final sınavlarimiz var yani cogumuz icin olmasi imkansiz bir gezi ama sınavi yada işi olmayan arkadaslar gelebilir sanirim.

sizlere ii geziler...

Köroğlu diyarı gençleri ve kendini genç hisseden herkese sevgiler selamlar.

arkadaşlar, Sarıalan a gidiyor muyuz?

ne düşünüyorsunuz?

valla cihangir ben prş. gunu i gitmeyi dusunuyorum aslinda harun calisiyormus herhalde o haftasonu gidelim demisti ama ben haftasonu bolu da olmayabilirim levent te gideriz falan dedi ama gidicek olursan sana ulasiriz :)

bende cumartesi sabah gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü gitmek isteyen olursa haberleşebiliriz.

bana farketmez, benim finaller bitti.

her zaman gidebilirim ben
Uyku tulumuyla Mat ı aldım, bi çadır kaldı :)

arkadaslar biz levent ile persembe yani bugun gitmeyi dusunuyorduk ama benim işler malesef bitmedi o yuzden cmt yada pazar gunu toplu halde gidelim kim hangi gun musaitse ona gore bir ayarlama cekelim ne dersiniz..

arkadaslar biz levent ile persembe yani bugun gitmeyi dusunuyorduk ama benim işler malesef bitmedi o yuzden cmt yada pazar gunu toplu halde gidelim kim hangi gun musaitse ona gore bir ayarlama cekelim ne dersiniz..

Ben perşembe çıkacağım sarıalana daha sonrada sizlerle çıkarız.lazer haberleşelim Cumarteside beraber çıkarız.

cumartesi-pazar bende cıkarım bende cadır var 2+1. Cihan , yılmaz abi,mustafa abi topluca cıkalım leventte katılır bize... Cuma günü müsait olanlarla toplaşalım bi plan rota yapılacaklar hakkında görüşelim isterseniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazar olsunnnnn...beni de götürün......

valla yılmaz abi cumartesi bulusursak cok eksik malzememiz olabilir... Cuma aksamı bir yerde bulusalım gidecek arkadaşlar. Sonra para falan toplayıp cmtesi hazır bi şekilde yola cıkalım... Mangal et sucuk tavuk vb gibi nevaleleri alırsak iyi olur.. Orada ymk olacakmıs büyük ihtimal ama biz kendin pişir kendin ye hesabına uydururuz. Daha az masrafla daha büyük bi tat alabiliriz...

Musticiğim pazar günü oğlen oralarda kimse kalmaz zaten. Bu organizasyonun en tatlı sekli cumartesi aksamı olur..

cuma öğleden sonrada ben doluyum. Malum üniversite tatil oldu Öğrenci boluyu terkediyo... İşler yogun. Cmrtesi sabah gider pazar aksam doneriz düşüncesindeyim.. En güzel etkinliklerde zaten cmtesi gündüz ve aksam olur... Pazar herkes evine gitme cabasında olur gibime geliyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar