Ayağımıza Gelen Bu Fırsatı Kaçırmayalım Arkadaşlar...
HMK MotoFest'08, 5-8 Haziran 2008, Bolu-Sarıalan Yaylası
http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php/hmk-motofest08-5-8-haziran-2008-bolu-1929.html

Arkadaşlar MT ENDURO' nun t-shirtleri hazır..!
Ben en az 1 tane alıcam, daha fazla da olabilir. Zaten şu anda da 2 alana 1 bedava olayı var. İsteyen varsa erken davranalım diyorum.
Fiyat olarak 15 YTL dir. Ama 3 tane alınca tanesi 10 YTL ye geliyor
Hadi cevap bekliyorum ona göre. Logoyu ben tasarladım, herkesin üzerinde görmek istiyorum :cherry::cherry::cherry:
![]()
olm dağ kecileri yazyıo bunlarda lan kızlar falan görse rezil oluruz cümle aleme

teke yazsalarmıstı keske ....
dağ tekeleri ....:mrgreen:
arkadslar keci denılen hayvan dişidir dişi .....iyi bakımlı bi saanen kecisi gunde 5 litreye kadr süt verebilir...yılda iki kez yavru yapr ...ücüz yavru yapma durumu bakıma gore degişir..laktasyon süresi(süt verme) 280 - 300 gun arası degisir...
:queen::queen::queen:
mustii çok hoşuna gitmiş bu keçi işi galiba.
ama ben vazgeçtim, "Sexy Lady" yazdıracam t-şhirt e o nasıl olur ki,
sana da yaptırayım istersen![]()
Şinci şöyle bişey var arkadaşlar, bunlar standart hazırlanmış valla, yani istersek anca bu şekilde olur heralde ama, pro ya bi sorarım öyle bişey nasıl olur diye. O ilgileniyo bunlarla şu an.
Levent, senin t-şhirt e Afrika Aslanı yazdırırız karizma olur, kızların hoşuna gider
Ben Çinli de değilim, Koreli de değilim, ama endurocu olduğum doğru :cherry: :cat:
Ayrıca siyah fikri iyi bence de, hiç olmazsa burda baskı yaptırırım ben![]()
Levent hadi bunlar Çinli minli endurocu, senin ne işin var keçiyle falan bak BOLU küçük bir yer madara olma sonra:queen::queen::queen::queen:
teke yazsalarmıstı keske ....
dağ tekeleri ....:mrgreen:
arkadslar keci denılen hayvan dişidir dişi .....iyi bakımlı bi saanen kecisi gunde 5 litreye kadr süt verebilir...yılda iki kez yavru yapr ...ücüz yavru yapma durumu bakıma gore degişir..laktasyon süresi(süt verme) 280 - 300 gun arası degisir...
:queen::queen::queen:
Ben zaten sana demedim niye alındınki, bir kere senin babanın motoru scooter, enduro değilki:silent: