[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olabilir ......inş...gelebilirim

Yine yattı bizim gezi yahu :salut:

Hadi Bartın a bi gezi ayarlayalım arkadaşlar.

Cumartesiyle Pazarı birleştiririz.:)

Yine yattı bizim gezi yahu :salut:

Hadi Bartın a bi gezi ayarlayalım arkadaşlar.

Cumartesiyle Pazarı birleştiririz.:)

cihangir onu yapicaz bu sefer valla bu sefer levent yan cizdi ben degil yani adamin sinavi varmis haberi yoktu barina gidicez 2 gece kaliriz cadirlarda hepimiz zenci olarak doneriz :queen: donustede eregli akcakoca ustunden geliriz

Gidelim tabi yaa, Cumartesi sabahı gider, Pazar akşamı döneriz. En iyisi böylesi bence.

Ben zaten bi arkadaşla bu şekilde yapmayı düşünüyordum. Hep beraber olursak ne güzel olur.

26-27 Temmuz a ne dersiniz arkadaşlar??? :wiinkk:

Arkadaşlar YALOVA-MOTOFEST e gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum .....Kardeşiniz Yalovada ama motoru yok Bi babacan arkadaş arıyor ....Benide Götürün .....Samet Başbunar Tel:05465661205 Haber Bekliyorum arkadaşlar ...özelede atabilirsiniz......

Arkadaşlar YALOVA-MOTOFEST e gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum .....Kardeşiniz Yalovada ama motoru yok Bi babacan arkadaş arıyor ....Benide Götürün .....Samet Başbunar Tel:05465661205 Haber Bekliyorum arkadaşlar ...özelede atabilirsiniz......

kardeş biz Yalova' ya gelemiyoruz yaa, aslında planımızda vardı ama,
arkadaşların sınavı var o tarihlerde o yüzden yattı bizim iş :pr:

İnşallah başka bi zaman geliriz, sen de gezdirirsin artık bizi :cherry:

Bak bu kötü oldu işte..... Neyse sağlık olsun.....İnşallah seneye bari diyelim.....Yalovadan bi motorcu bulabilirmiyim acaba:silent:

Arkadaslar Agustos ayinin basinda bartin inkumu cadirli kamp dusunuyoruz gelmek isteyen arkadaslar varsa hep beraber gidelim tarih tam olarak kararlastirmadik ama duruma gore ayarlama yapar gideriz hadi bakalim fikirleri bekliyoruz cadirini al gel gezisi :) donus rotasi olarakta eregli akcakoca duzce uzerinden geri donus dusunmekteyiz

Abi ben son olarak, bu Pazar bir arkadaşla günübirlik gitmeyi düşünüyorum, gelmek isteyen olursa buyursun.

Gitmeyi çok istiyorum yaa, inşallah bi aksilik çıkmaz. :)

Abi ben son olarak, bu Pazar bir arkadaşla günübirlik gitmeyi düşünüyorum, gelmek isteyen olursa buyursun.

Gitmeyi çok istiyorum yaa, inşallah bi aksilik çıkmaz. :)

yaw abi ben geliyim diyecemde gunu birlikte benim motor beni oldurur o yol cekilmez bir gece kalmadan gelinmez bizde yok F650 :queen:

Abi yalnız olsaydım atlardın arkaya ama, arkadaşla baya bir zamandır düşünüyoduk, grubu toparlayabilirsek senin dediğin şekilde de yaparız bi ara :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar Agustoayinin basinda bartin inkumu cadirli kamp dusunuyoruz gelmek isteyen arkadaslar varsa hep beraber gidelim tarih tam olarak kararlastirmadik ama duruma gore ayarlama yapar gideriz hadi bakalim fikirleri bekliyoruz cadirini al gel gezisi :) donus rotasi olarakta eregli akcakoca duzce uzerinden geri donus dusunmekteyiz

Ağustiya ayının ilk haftası evi tasıyacam ...spora giden veya gitmeyen, guçlü kuvvetlii , motosiklete binebilen arkadaşlara ihtiyacım var :)

BARTIN işini artık kesinleştirelim arkadaşlar... Deniz yüzü görmek bizimde hakkımız... =>

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar