mustafa abi o tabancanın mersimi hiç bitmiyo ....nasıl iş o ?![]()
mustafa abi o tabancanın mersimi hiç bitmiyo ....nasıl iş o ?![]()
28 yıldır biriktiriyorum bitermi hiç:queen::queen:
Beyler 11 Mayısta körfezde pist yarışları var müsait olanlar el kaldırsın oraya bari gidelim havada inşallah düzelecek. Ne dersiniz
agustosta binecem abi motora ...sıcak havalarda ...ara veriyorum biraz ....doktordan gldım az once ...öleceksin dedi .....
arkadslar soguk havalarda yagmurlu havalarda motosiklete binmeyin ....bişi olmaz demeyın ..benım bunyem kuvvetlı deyip annenızın sözunden cıkmayın ...acısı ilerde cıkıyo ...
valla abi super olurdu ama ben yine yokum o hafta hani olsam artci gelirdim birinin arkasinda ama malesef yokum umarim sizler gidersiniz.
abiler bende boluluyum boluda oturuyom mudurnuluyum
bana bi honda cbr 125 lazım siz iyi bilirsiniz cevreniz vardır . öle satan varsa
bi yazarsanız sevinirim
haaa abi ler bide fiyatını sölermisiniz piyasası yani:silent:
abiler bende boluluyum boluda oturuyom mudurnuluyum
bana bi honda cbr 125 lazım siz iyi bilirsiniz cevreniz vardır . öle satan varsa
bi yazarsanız sevinirim
haaa abi ler bide fiyatını sölermisiniz piyasası yani:silent:
bu Safranbolu gezisini ne zaman yapalım sizce arkadaşlar?
slm arkadaşlar bende aranıza fes 250 ile katılıyorum. gezilerde bende varım artık........
resimde bws ile olduğuma bakmayın o makinede az kahrımı çekmedi hani, kros gibi kullandım vallaa. babamın makinesi o ben de varım artık honda fes 250 ile,mustafa abi gaza getirdialdık.motoru![]()
bu haftada yatışta sanırım.. İbu Etkinlikleri var.15-18 mayıs arası :mrgreen:
Bi dahaki haftaya inş
Bi dahaki haftada olmaz. Final için hazırlıklar son hızla başlamıs olacak bizim ekipte...
Vay anasına yapamıycaz bu gidişle bu geziyi:silent: