Bolu mt-yedigöller gezisi

Ramazandan hemen önce ani bir kararla mustafa(turuncu),babam ile birlikte bir gezi yapmayı planladık ve kararımız yedigöller oldu,yollar cok bozuk ve yorucuydu giderken son km lerde nerdeyse isyan bayrağı cekecektim ama vardıktan sonra tüm sinirim gecti :lol: işte fotoğraflar;

Artcım sevgili babamdı oda yolculuğa hazır yaşı 70i bulmasına rahmen benden daha hevesli.

giderken dinlenirken cekilen bir resim

yol cok tozluydu ve ağabey abimizin dediği gibi tam pis motorcular olduk :lol:

yedigöllere yaklaştıkca yolun hali içimiz dışımıza cıktı :shock:

ve vardık;

mustafa şu anda dönüş yolunu nasıl cekeceğini düşünmekte :lol:

Dönüş yolundan bazı kareler

Biz dinlenirken yoldan gecen kamyonun tozu altında kalan motorum ortaya cıktığında bembeyaz kalmıştı :(

Bir gezimiz daha güzelce sorunsuz sona erdi eve döndüğümüzde yorgun ama mutluyduk ramazan öncesi iyi bir gezi oldu,ilginize teşekkürler

yorumlar bekleniyor:wiinkk:

o yolları o motorlarla aşabilen gençliğe helal olsun diyorum:cat:

yedigöller yolu bozuk olmasına rağmen, doğası çok keyif verici.
Emeğinize sağlık arkadaşlar:rendeer:

Len Yedigöller zaten burnunuzun dibi değil mi :cherry: Biz sizin memlekette yaşıyor olacaz ki ohoooo :p

Bir ara Bolu-Gölcük'e gelecez, hazırlıklı olun. :cat:

Fotoğraf makinanıza ve motorlarınıza sağlık.

sa550033or5.jpg

Geçen sene ekim ayında gelmiştim, yollar aynıydı. Değişmemiş demek, bu sene de zor olacak bize anlaşılan o ki...

Bir de ağaçlar hala yeşil, biraz daha sararsın o zaman keyfi çıkıyor Yedigöller'in :cat:

ya bize 50km yakın ama o yola herzaman girmeye yemiyo:mrgreen:gelin bekliyoruz zevkle ve heyecanla:)

yok mustafa emin ol bende daha canlıydı eve gelincehiç pişman olmuş gibi bi hali yoktu

Her şeye rağmen güzel bir gezi olmuş gençler ve her zaman genç kalanlar... Helal hepinize... :cat:

mükemmel bir doğa ve çok güzel resimler ne diyelim elinize , emeğinize ,tabiiki tekerlerinize sağlık...

Güzel bi gezi olmuş elinize saglık.Bizim Harun yok gezide,hayırdır Bolu MT den çıkardınız mı :)

valla güzel gezi olmuş toprak yolu sevdim Pro abimizinde koydu gibi yorucu olsada eğlenceli olmuştur heralde ellerinize sağlık...:)

süper resimler gitmiş kadar oldum. ayrıca maceracı ruhundan dolayı da babanı tebrik ediyorum.gezmenin yaşı yok.

ne güzel valla oooh... amcamda keyifli keyifli katılmış oğlunaa varmnı dahası:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yurekten kutluyorum senı dostum,cok guzel bır gezı.baba ogul.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar