Bolu Gölcük gezimden muhteşem Gölcük kareleri...

Sabaha kalkar kalkmaz perdeyi açıp gökyüzüne baktım, yine hava kapalı ve bulutlu sıkıntılı bir havaydı. 1 haftadır scooter ımla güzel bir gezi yapamamıştım. Hava soğukta olsa kısa bir gezi yapmalıyım diyip hazırlanıp fotoğraf makinamıda alıp yola koyuldum. Hava 9 derece civarıydı, gölcüğe çıtım 5 dereceye kadar düştü Hemen sıcak bir çay içip temiz havayı ciğerlerime çektim ve fotoğraf makinamı alıp bu sisili gölcük gününü sizinlede paylaşmak istedim, gerçekten burayı çok seviyorum...

işte resimler

Yukleresim.com

Çok iyi yapmışsın, arada bir böyle kaçmak harika oluyor :)
Abant gölünü andırıyor, buraları da bir görmek lazım, güzel yer.

tşk ederim arkadaşalar, buda yolda çektiğim bir gariban :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşkolsun Tuna insan haber vermezmi? Bende akşama kadar evde pinekledim durdum. Neyse bir dahakine:)

Aşkolsun Tuna insan haber vermezmi? Bende akşama kadar evde pinekledim durdum. Neyse bir dahakine:)

abi, aklıma gelidede vallaha sabah sabah aramıyım dedim, bir dahaki hafta sonu tekrar gidicem, istersen beraber gidelim abi, hem motorlarıda çekeriz, temiz hava falan alırız ok...:cat:

bu kareler bana gizem dolu yabancı filmleri hatırlattı:) sanki her an bir yerlerden bir hayalet ya da gizemli birşey çıkacakış gibi bir hisse kapıldım :) güzel gezi olmuş,mekan gerçekten gizemli ve kafa dinlenecek bir yere benziyor :)

F54

Gezi güzel olmuş.. havalar açsa da bende o taraflara kaçsam diye düşünüyorum günü birlik hem memleket görürüz dönüşte de yol varsa göynükten dönmek istiyorum bilgin var mı acaba

Gezi güzel olmuş.. havalar açsa da bende o taraflara kaçsam diye düşünüyorum günü birlik hem memleket görürüz dönüşte de yol varsa göynükten dönmek istiyorum bilgin var mı acaba

sakaryadan göynük ve mudurnu üzerinden yol var, ama göynüğe gitmek için 30 km kadar daha gitmen gerekiyor malesef. ben mudurnu tarafından nexus 500 le sakaryaya gittim yollar çok zevkli ve çok güzeldi. tavsiye ederim...

F54

sakaryadan göynük ve mudurnu üzerinden yol var, ama göynüğe gitmek için 30 km kadar daha gitmen gerekiyor malesef. ben mudurnu tarafından nexus 500 le sakaryaya gittim yollar çok zevkli ve çok güzeldi. tavsiye ederim...

şimdi taraklı göynük nallıhan yolu var oradan yani göynükten sadece 30 km mi uzakta bu doğa harikası yer veya o yoldan ne tarafa doğru gidiyoruz evet o yollar çok güzel oldu ben diyorum gidiş taraklı göynük tarafı dönüş düzce akçakoca kocaali karasu sakarya biraz uzun olur ama zevkli olacağını düşünüyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------

veya düzce üzerinden gelsem bolu merkeze kaç km bu göl?

Senide grubumuza bekleriz.Msn adresini özelden atarsan gerekli bilgiyi verebilirim.

F54

[email protected] bu şekilde fakat benim çıkmam gerek işi gedeceğim için hazırlık yapmam lazım yarın akşam eklersen burada online olunca acarım msn yi rahat rahat anlatırsın bu arada tşk

MT Üyeleri Gölcüğe bir gezi düzenlese çok keyifli ve eğlenceli olur kanısındayım...

fotolar gercekten cok guzel Kısmetse Mayıs ayında bende CBF 150 almıs olucam

KBC

fotoğraflar harika :))) korku filmlerini aratmayacak kadar güzel :) bir gün buralara gelmek bizede nasip olur inş :) teşekkürler paylaşım için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar