- Konu Yazar
Merhaba,
Geçen haftalarda bir fırsat bulup 3 günlük bir gezi yapayım dedim. Fazla yakın olmasını istemedim. Aklıma Bolu tarafı geldi, oturdum araştırdım gezilecek kamp yapılacak bir sürü yer olduğunu anladım ve hazırlıklarımı yapıp yola çıktım.

İlk durak Aladağ Göleti;
Gerçekten sakin, sessiz kafa dinlecek bir yer.

Ertesi sabah yedigöllere gitmek için yola çıktım.
Yol üzerinde bir sürü yayla var ve neredeyse hepsinde bir ağacın dibine çadır atabilirsiniz.

Bunlarda yedigöllere giderken yolda çektiğim birkaç fotoğraf;

Yedigöllerden;

Ayrıca yaptığım gezilerde çektiğim görüntüleri paylaştığım youtube kanalım var (vlog kanalı değil gezilerimi paylaştığım bir kanal), oradanda videoları izleyebilirsiniz. Abone olursanızda ayrıca sevinirim tabi
Konunun videsu;
Bir dahaki gezide görüşmek üzere..
Geçen haftalarda bir fırsat bulup 3 günlük bir gezi yapayım dedim. Fazla yakın olmasını istemedim. Aklıma Bolu tarafı geldi, oturdum araştırdım gezilecek kamp yapılacak bir sürü yer olduğunu anladım ve hazırlıklarımı yapıp yola çıktım.

İlk durak Aladağ Göleti;
Gerçekten sakin, sessiz kafa dinlecek bir yer.

Ertesi sabah yedigöllere gitmek için yola çıktım.
Yol üzerinde bir sürü yayla var ve neredeyse hepsinde bir ağacın dibine çadır atabilirsiniz.

Bunlarda yedigöllere giderken yolda çektiğim birkaç fotoğraf;

Yedigöllerden;

Ayrıca yaptığım gezilerde çektiğim görüntüleri paylaştığım youtube kanalım var (vlog kanalı değil gezilerimi paylaştığım bir kanal), oradanda videoları izleyebilirsiniz. Abone olursanızda ayrıca sevinirim tabi
Konunun videsu;
Bir dahaki gezide görüşmek üzere..