bol resimli istanbul edirne keşan gezimiz 3 motor ybr apache ve inazuma

arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu ben sabri(sbr) ve can(twin) ile edirne gezisi yaptık çok eğlendik birazda resim çektik paylaşayım istedim
lgpn.jpg

xnzx.jpg

j7ds.jpg

p1f8.jpg

nz4l.jpg

5vc.JPG

k8lc.jpg

7dff.jpg

7iif.jpg

zjed.jpg

orhv.jpg

rt6t.jpg

0u2x.jpg

0len.jpg

2g9y.jpg

ahl3.jpg

q63i.jpg

iaqk.jpg

czuw.jpg

wqty.jpg

i2e5.jpg

c5vh.jpg

zgc.JPG

6ip9.jpg

avt.JPG

lrv5.jpg

8ofn.jpg

px94.jpg

8ysc.jpg

7t1.JPG

w7qx.jpg

sdv.JPG

43ex.jpg

00mf.jpg

30bf.jpg

kzjb.jpg

3ncn.jpg

3ofb.jpg

dkih.jpg

zov4.jpg

12hq.jpg

8fa5.jpg

k2q2.jpg

s7b7.jpg

qxor.jpg

jyhd.jpg

jcej.jpg

qy5p.jpg

fjz5.jpg

8n0b.jpg

pzyf.JPG

s1c7.jpg

7aiz.jpg

t7a.JPG

k8x.JPG

18uy.jpg

18uy.jpg

nfjo.jpg

cnjt.jpg

9n0p.jpg

wvz7.jpg

j17i.jpg

4w1t.jpg

r0i9.jpg

x8uy.jpg

er3g.jpg

q3uf.jpg

wou.JPG

görünen yer Yunanistan

35o6.jpg

fpoc.jpg

krvy.jpg

0odi.jpg

awzu.jpg

kanka ben bu resmi çok beğendim bu resmi avatar resmi yap bence

3d8p.jpg

fhkg.jpg

blng.jpg

dcbr.jpg

en yukarıya çıkmak istedik ama çok tırstık yemedi :queen:

rlvh.jpg

x5ss.jpg

xhyz.jpg

qm8a.jpg

hl52.jpg

jv5x.jpg

8xah.jpg

yrxd.jpg

vnyh.jpg

u6no.jpg

bu resmi çok beğendim

hq4h.jpg

ljsr.jpg

qrsg.jpg

zlc.jpg

mfda.jpg

dr0g.jpg

3z3s.jpg

t563.jpg

aay8.jpg

motora terlikle binmişsiniz gözümden kaçmadı :)) fotolar çok güzel, kazasız belasız sürüşler.

arada sakin yerde ben de apacilik yapıyorum sizin gibi...onun da ayrı bir zevki var tabi...gezi de güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler

Gezi (yollar tarihi yerler deniz v.s) çok güzel hareketler bunlar :cat: lakin arada korumalardan özellikle kasktan taviz verilmiş :farao: olsada genede güzel paylaşım teşekkürler :rendeer:

Gezi (yollar tarihi yerler deniz v.s) çok güzel hareketler bunlar :cat: lakin arada korumalardan özellikle kasktan taviz verilmiş :farao: olsada genede güzel paylaşım teşekkürler :rendeer:

haklısın reis ama ama hani hız yok tehlike yok ağar ağar geze geze dolaştık o vaziyette çok yol yapmadık zaten plaja kadar gitmiştik o vaziyette :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

motora terlikle binmişsiniz gözümden kaçmadı :)) fotolar çok güzel, kazasız belasız sürüşler.

valla önce ayakkabı ile çıkmıştık yola ayaklar yanınca sıcaktan daha fazla dayanamadım hemen çıkarttım çantadan terlikleri :mrgreen:

süper gezi olmuş. çok eğlendiğiniz resimlerden belli.

ancak.. verilmiş sadakanız varmış.. şehir turu bile olsa ekipman yok.. herşey açık. hadi onu geçtik kask bile yok..hem kötü örnek hem risk.. bari biz bilinçli kullanıcılar olarak yapmayalım!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi super fakat kirmizi şapkalı arkadaş cok ciddi duruyor biraz gulseydin dahada super olurdu :D

thb

Gezi gayet güzel olmuş be abi, apaçimapaçi fark etmez o kişinin kendi bileceği birşey.
Yalnız bir ara 3 motorun 2'sinin plakası yoktu sonra birinde var diğerinde yok tuhaf bişeyler olmuş orda anlayamadım : )
Zaten çok eğlenmişsiniz belli, yüzünüzden okunuyor. Tebrik ederim, kazasız belasız sürüşler.

süper gezi olmuş. çok eğlendiğiniz resimlerden belli.

ancak.. verilmiş sadakanız varmış.. şehir turu bile olsa ekipman yok.. herşey açık. hadi onu geçtik kask bile yok..hem kötü örnek hem risk.. bari biz bilinçli kullanıcılar olarak yapmayalım!!

ekipman fulldu zaten sadece ev ile plaj arasi osekilde gittik oda zaten 4 km
sonrasinda zaten kask mont dizlik eldiven hersey vardi
dgoto cekerken haligtle cikarttik

sbr

Gezi gayet güzel olmuş be abi, apaçimapaçi fark etmez o kişinin kendi bileceği birşey.
Yalnız bir ara 3 motorun 2'sinin plakası yoktu sonra birinde var diğerinde yok tuhaf bişeyler olmuş orda anlayamadım : )
Zaten çok eğlenmişsiniz belli, yüzünüzden okunuyor. Tebrik ederim, kazasız belasız sürüşler.

benim plakam hep takılıydı. diğer arkadaşlar gerekli açıklamayı yapsınlar:queen:

benimkide yeni geldi takmaya firsat bulamadik
hatta matkap felan lazim dida bulamdik ya :):)
ybr yi bilemem kendi aciklasin :):):)

benimde dikkatimi bu çekmişti .)

thb

benimkide yeni geldi takmaya firsat bulamadik
hatta matkap felan lazim dida bulamdik ya :):)
ybr yi bilemem kendi aciklasin :):):)
Zaten otoban resimlerinde görünmüyor bitek, otoyolda matkabı kim kaybetmişte siz bulasınız. Belli ki yolu bitirince bi tamirci bulmuşsunuz.

valla daha takmadim duruyor oyle isten fursatim olmadi
guzel yorumlariniz icin herkeze tesekkurler...

gezi güzel, arkadaşlık şahane, fotolar harika, her şey mükemmel ama bir şey varki , kafada kask yok! neden çok önemli biliyormusunuz? hadi motordan düşmediniz,kafanızı yere vurmadınız,yolda arabanın biri mıcır fırlatsa veya sert kabuklu bir böcek yüzünüze çarpsa işte o zaman vay halinize ,kazaya en büyük davetiye.ALLAH size ve tüm motorcu arkadaşlarıma kaza bela göstermesin ,eleştirilerimi lütfen hoş karşılayın.saygılar değerli motorcu dostlarım...

gezi güzel, arkadaşlık şahane, fotolar harika, her şey mükemmel ama bir şey varki , kafada kask yok! neden çok önemli biliyormusunuz? hadi motordan düşmediniz,kafanızı yere vurmadınız,yolda arabanın biri mıcır fırlatsa veya sert kabuklu bir böcek yüzünüze çarpsa işte o zaman vay halinize ,kazaya en büyük davetiye.ALLAH size ve tüm motorcu arkadaşlarıma kaza bela göstermesin ,eleştirilerimi lütfen hoş karşılayın.saygılar değerli motorcu dostlarım...

olur mu öyle şey mesut hoca tabiki kötülüğümüzü istemezsin kimse istemezki bir motorcu arkadaşımız kaza yapsın düşsün yaralansın
mesajında çok haklısın hani bizde plaja gidiyorduk mesafe yakın olduğu için ekipmanları takmadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar