gezi güzel, arkadaşlık şahane, fotolar harika, her şey mükemmel ama bir şey varki , kafada kask yok! neden çok önemli biliyormusunuz? hadi motordan düşmediniz,kafanızı yere vurmadınız,yolda arabanın biri mıcır fırlatsa veya sert kabuklu bir böcek yüzünüze çarpsa işte o zaman vay halinize ,kazaya en büyük davetiye.ALLAH size ve tüm motorcu arkadaşlarıma kaza bela göstermesin ,eleştirilerimi lütfen hoş karşılayın.saygılar değerli motorcu dostlarım...
Abi fotoğraflarda kasklarımız gözüküyor. Shoei,Shark,Lazer. Hepside kaliteli kasklar. Ben öğrenci olduğum için kaskımı henüz yeni aldım. Ekipmanlarımı yavaş yavaş diziyorum. Şimdilik bir shoei kaskım birde venom Gp Corse eldivenlerim var. Aramızda pantolon ve ayakkabı hariç full ekipman olan bir Sabri abi (Sbr) vardı. Bende Allah'ın izniyle kısa zamanda bir işe başlayıp nasip kısmetse mont alacağım. Bu arada parmak arası terlik ve şort'la olan fotoğraflarımız denize giderken. Selami Abi'nin rodajı olduğu için 60-65 km hızları geçmedik bile. Zaten köy yollarında doğru düzgün araba bile olmuyor fotoğraflardan anlaşılacağı üzere.
İyiliğimizi düşündüğünüz için çok teşekkür ederiz. Allah cümlemizi her türlü kaza beladan korusun...