bol resimli istanbul edirne keşan gezimiz 3 motor ybr apache ve inazuma

gezi güzel, arkadaşlık şahane, fotolar harika, her şey mükemmel ama bir şey varki , kafada kask yok! neden çok önemli biliyormusunuz? hadi motordan düşmediniz,kafanızı yere vurmadınız,yolda arabanın biri mıcır fırlatsa veya sert kabuklu bir böcek yüzünüze çarpsa işte o zaman vay halinize ,kazaya en büyük davetiye.ALLAH size ve tüm motorcu arkadaşlarıma kaza bela göstermesin ,eleştirilerimi lütfen hoş karşılayın.saygılar değerli motorcu dostlarım...

Abi fotoğraflarda kasklarımız gözüküyor. Shoei,Shark,Lazer. Hepside kaliteli kasklar. Ben öğrenci olduğum için kaskımı henüz yeni aldım. Ekipmanlarımı yavaş yavaş diziyorum. Şimdilik bir shoei kaskım birde venom Gp Corse eldivenlerim var. Aramızda pantolon ve ayakkabı hariç full ekipman olan bir Sabri abi (Sbr) vardı. Bende Allah'ın izniyle kısa zamanda bir işe başlayıp nasip kısmetse mont alacağım. Bu arada parmak arası terlik ve şort'la olan fotoğraflarımız denize giderken. Selami Abi'nin rodajı olduğu için 60-65 km hızları geçmedik bile. Zaten köy yollarında doğru düzgün araba bile olmuyor fotoğraflardan anlaşılacağı üzere.

İyiliğimizi düşündüğünüz için çok teşekkür ederiz. Allah cümlemizi her türlü kaza beladan korusun...

sbr

şimdi düşündümde, kısa mesafe diye kask falan takmadık. üstüne birde şort tshirtle gezdik. yollar da yer yer mıcırdı. Allah Göstermesin bi düşseydik, evlatlarımıza göstereceğimiz izler kalacaktı..

imreniyorum böyle gezileri okudukça :( hem işten hem hatundan fırsat bulup akamıyorum yollara..

şimdi düşündümde, kısa mesafe diye kask falan takmadık. üstüne birde şort tshirtle gezdik. yollar da yer yer mıcırdı. Allah Göstermesin bi düşseydik, evlatlarımıza göstereceğimiz izler kalacaktı..

Abi dediklerin konusunda haklısın ama biz dikkatsiz ya da acemice hareketler yapmadık. Tümsek gördük kaçtık, mıcır gördük gaz kestik. Ama dediğin gibi abi Allah korusun...

gönül isterki daha yüksek cc li makınamız olsun da daha uzaklara yol alalım. ama maalesf cc düşük ve mesafe kısa..

Abi iyi güzel mesafe kısa diyorsun da, gözlerine baktığımda sanki ana avrat söver gibiydin :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

imreniyorum böyle gezileri okudukça :( hem işten hem hatundan fırsat bulup akamıyorum yollara..

Kürşat abi hemşeriyiz zaten, Ağustos gibi birde senin için Edirne turu yaparız :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı şapkalı arkadaş benim:cherry: benim tipim öyle, Allah vergisi. yoksa normalde neşeli sayılırım

anladım neşeli olmasan katılmazdın zatende sadece dikkatimi çekti :D

makıneyı 180lige cevireydik. çıtırdan takip ederdik:)

Çıtırdan pıtırdan abi, takip edelim de nasıl olduğu önemli değil :mrgreen: Benim ybr'yide 200'lük mü yapsak netsek :) Gazı verdiğim zaman ikiye ayrılır maazallah, sonra cımbızla parça topla :p

gidelim Can hakkaten.. Ulan motor isyanlarda yol istiyor namussuz sıkıldı göztepe kadıköy istikametinden :)

Valla abi nasip kısmet. Düşünüyoruz ama böyle bir şey haber ederim kesinlikle sana. :)

sbr

Çıtırdan pıtırdan abi, takip edelim de nasıl olduğu önemli değil :mrgreen: Benim ybr'yide 200'lük mü yapsak netsek :) Gazı verdiğim zaman ikiye ayrılır maazallah, sonra cımbızla parça topla :p

Valla abi nasip kısmet. Düşünüyoruz ama böyle bir şey haber ederim kesinlikle sana. :)

200luk degılde 140lık yapan bı yer buldum. adamlar gömlek çakıyorlar. temiz iş yapan biyere benziyor bakarız bi ara.

Çok güzel gezi olmuş çok gelmek istedim malesef işlerden dolayı gelemedim inşallah başka sefere selami kardeşim motorun hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin tavsiye edermisin benim cbf nazaran hafta sonu aksilik olmazsa can la test etmeye gideceğiz sen hangi bayiden aldın taksit olayı nasıl hangi kartlara yapıyorlar gitmiş ken konuşalım pazarlık yapalım inazuma cbr250r arasından gidib geliyorum ödeme koşulları hangisi uyguna gelirse onu almayı düşünüyorum

Veysel öncelikle teşekkür ederim Allah daha iyilerinide sizlere nasip etsin
test edebileceğin tek yer tuna otomativ can orayı biliyor git kullan test et farkı gör
ben kartaldan altan motordan aldım oarası daha cazip geldi
cbr mi inazumamı dersende e inazuma alduğıma göre tabiki inazuma
bir çok faktörü var
oturuş pozisyonu
konforu
sürüş kolaylığı
sıfır titreşim
üst devirleri çok canlı
vs.vs.vs.vs.
test ettikten sonra beni anlıyacaksın
ben cbr yide test ettim inazumayıda sym wolf 250 yide
e sonucu biliyorsun:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

gidelim Can hakkaten.. Ulan motor isyanlarda yol istiyor namussuz sıkıldı göztepe kadıköy istikametinden :)

kürşat kardeş göztepede oturuyorsun aha hemen şurası bizde içerenköyde oturuyoruz
gelip katılsana bizlere gezilere çıkalım sohbet muhabbeti artıralım:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

En az bir Cbr250 şart. Selami Abi'yi başka türlü tokatlayamayız :queen:

tokat mı :queen: olum bakın benle iyi geçinin şu radajım bitsin sizi tokat manyağı yaparım len:pl:

kürşat kardeş göztepede oturuyorsun aha hemen şurası bizde içerenköyde oturuyoruz
gelip katılsana bizlere gezilere çıkalım sohbet muhabbeti artıralım:)

Hacım ilk fırsatta gelirim bir organizasyon olursa... Haberdar edin.. İş patlamaz ve hatundan gerekli vize, pasaport..vb leri alabilirsem gelirim :) Özellikle şu dönem hatun işten çıktı bütün gün evde bana sarıyor acaip bir şekilde :) Hoş şikayetçi değilim ama bilirsiniz işte...

pazar günü ist.parkta toplanma var biliyorsun dimi teker şhow yapacaklar
katıl istersen hemde tanışmış oluruz
artık hatunada bi yalan uydur ben hanıma bi arkadaş hasta ona ziyarete gidecez dedim :pl:

Bu hafta sonu Bursaya düğüne gidiyorum hacım... Bende geçen gün facebook da gördüm içim içimi yedi ama şans ki bu haftaya denk geldi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar