Bogotto carbon kask alınır mı?

Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 aydır kaskımı değiştirmek istiyordum, Almanya dan scorpion r1 carbon modelini alacaktım ama Bogotto Phantom carbon modelini gördüm, scorpion un tam yarı fiyatı ve full carbon kask. Tek sorunu ıntercom yeri yok. Şuan fiyatı 8 bin TL. Sizce Bogotto alınır mı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bogotto mont ve pantolonum var işini fazlaca iyi yapıyorlar ikisini toplam 200 doların altına almıştım güzel marka fc motonun kendi brandi almanyada üretiyorlar ama şu da var ben fcmotodan 12bine nxr 2 aldım o fiyata değer mi sanmıyorum

ECE 22.06 standartı varmış. Büyük ihtimal mt ls2 vb firmalar gibi çin de fason yaptırıyorlar. Alıp almamak sana kalmış. Bende de deri montu var ama giymek daha nasip olmadı

bogotto mont ve pantolonum var işini fazlaca iyi yapıyorlar ikisini toplam 200 doların altına almıştım güzel marka fc motonun kendi brandi almanyada üretiyorlar ama şu da var ben fcmotodan 12bine nxr 2 aldım o fiyata değer mi sanmıyorum
Deri montunu da düşündüm ama bedeni yok şuan, shima almayı düşünüyorum, nxr2 şuan 17 bin lira falan, benim bahsettiğim bogotto kask 7 bin civarı..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ECE 22.06 standartı varmış. Büyük ihtimal mt ls2 vb firmalar gibi çin de fason yaptırıyorlar. Alıp almamak sana kalmış. Bende de deri montu var ama giymek daha nasip olmadı
Almanya da üretiliyor ama ls2 karbon kaskla bile yarı yarıya fiyat farkı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar